Valilik Makamında Selfie - Son Dakika
Yerel

Valilik Makamında Selfie

Valilik Makamında Selfie

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kendisini sosyal medyadan takip eden öğrencilerle bir araya geldi, selfie(özçekim) yaptı.

23.10.2015 14:42

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kendisini sosyal medyadan takip eden öğrencilerle bir araya geldi, selfie(özçekim) yaptı.

En çok kullanılan sosyal ağlardan birisi olan twetter'den Vali Balkanlıoğlu'nu takip eden öğrenciler, bir akşam yemeğinde Ordu Valisi ile bir arada olmak istediklerini bildirince, Vali Balkanlıoğlu Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini kırmayarak, yemek öncesi makamında ağırladı. Vali Balkanlıoğlu, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Sizleri yakından tanımaktan dolayı çok memnun oldum. Meslek lisesini tercih etmeniz akıllıca bir davranış. Burada hem meslek öğreniyor hem de doktor, avukat gibi diğer meslekleri de okuyarak bu mesleklere sahip olma şansını elde ediyorsunuz. Ticaret lisesi mezunu kaymakam olan arkadaşlarım var. Sizler de gayret eder, çalışırsanız çok daha iyi noktalara rahat gelebilirsiniz. Bu anlamda her şey size bağlı" diye konuştu.

Çok kitap okumanın önemine değinen Vali Balkanlıoğlu, "Çok kitap okursanız, diğer derslerinizi de iyi yapabilir, başarılı olursunuz" diyerek, öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Altınordu Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yasemin Çiçek Yurdabakan ise, gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı öğrenciler adına Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür ederek, "Bu ziyaretin öğrencilerimize motive edici etkisi olduğuna inanıyorum. Çünkü, çok memnun oldular. Onlar içinde güzel bir anı olacak" dedi.

Öğrencilerle bir sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, en kısa sürede akşam yemeğinde bir araya geleceğinin sözünü verdi. Öğrenciler Vali Balkanlıoğlu ile selfie çekmeyi ihmal etmediler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valilik Makamında Selfie - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement