Van'da İlk İftar - Son Dakika
Yerel

Van'da İlk İftar

Van\'da İlk İftar

VAN (İHA) – Van'ın Tuşba Kaymakamlığı ve Tuşba Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa kurulan çadırda yüzlerce vatandaş birlikte iftar açtı.

29.06.2014 10:14

VAN (İHA) – Van'ın Tuşba Kaymakamlığı ve Tuşba Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa kurulan çadırda yüzlerce vatandaş birlikte iftar açtı.

İskele Mahallesi'nde kurulan iftar çadırına gelen vatandaşlara Tuşba Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe birlikte yemek dağıttılar. Ardından belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Kaymakam Kurtyemez ile Başkan Özgökçe, iftarlarını açıp halkla sohbet ettiler.

Burada bir açıklama yapan Kaymakam Kurtyemez, çok mutlu olduğunu belirterek, "11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önceleri valiliğimizin devam ettirdiği iftar çadırı uygulamasını bu yıl biz Tuşba Kaymakamlığı ve Tuşba Belediyesi olarak devam ettireceğiz inşallah. Buradaki insanlarımıza hizmet vermekten çok mutluyuz" dedi.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ise, bayramı yaşayabilmek için Ramazanı doya doya yaşamak gerektiğini ifade etti. Başkan Özgökçe, "Öncelikle bu Ramazanın tüm Van'a, tüm Tuşbalılara, tüm İslam alemine hayırlar, bereketler, huzur getirmesini diliyorum. Tuşba Kaymakamlığı ve Tuşba Belediyesi olarak daha önce valiliğimizin yapmış olduğu bu etkinliği inşallah daha da uzun yıllar sürdürürüz. Rabbim nasip ederse insanlarımıza otuz gün boyunca bu hizmeti vereceğiz" şeklinde konuştu.

İftarını bir arada açan Vanlılar ise, Ramazan ayının hayırlı olmasını dilediler. Program, ilahi konseriyle son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da İlk İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement