Vergi Kanunları Çerçevesinde Yeni Ttk Kanunu" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Vergi Kanunları Çerçevesinde Yeni Ttk Kanunu" Konferansı

Kırklareli SMMMO Başkanı Üstünkol: "Bizim en büyük sorunumuz yapılan işlerin karşılığını mükelleflerden zamanında alamamamızdan kaynaklanıyor"

15.01.2014 10:06

Kırklareli'de "Vergi Kanunları Çerçevesinde Yeni TTK Kanunu" konferansı düzenlendi.

Kırklareli Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Burhan Üstünkol, oda binasında düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, muhasebecilerin sorunlarının her geçen gün arttığını söyledi.

Muhasebecilerin artık geleceklerini göremediklerini belirten Üstünkol, muhasebecilerin meslekleriyle ilgili kafalarında kuşkuların oluştuğunu ifade etti.

Fiyat kırarak mükellef edinmek yerine, bilgi ve tecrübelerle mükellef edinilmesi gerektiğini anlatan Üstünkol, şunları kaydetti:

"Bizim en büyük derdimiz yapılan işlerin karşılığını mükelleflerden zamanında alamamamız. Hepimizin verdiği emeğe yazık değil mi? Herkes bir kez daha otursun düşünsün, öz eleştirisini yapsın. Yeni bir yıla girdik. Bu dönemi bir milat olarak kabul ederek, önce kendimizi, sonra bürolarımızı ve kadrolarımızı, en önemlisi de mükelleflerimizin yapılarını bir kez daha gözden geçirmemiz lazım. Çünkü artık bu durumda sağlıklı bir şekilde iş yapmamız maalesef mümkün değil."

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası sekreteri Erol Demirel de, Yeni Türk Ticaret Kanunu'ndaki değişiklikler ve dönem sonu işlemlerde yapılması gereken konularda bilgiler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vergi Kanunları Çerçevesinde Yeni Ttk Kanunu' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement