Veysel Diker, Aydınlı Amatör Tiyatrocularla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Veysel Diker, Aydınlı Amatör Tiyatrocularla Buluştu

Veysel Diker, Aydınlı Amatör Tiyatrocularla Buluştu

Aydınlı Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Veysel Diker, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrolarında eğitim alan tiyatrocularla söyleşi gerçekleştirdi.

04.03.2014 10:10  Güncelleme: 10:18

Aydınlı tiyatro ve sinema sanatçısı Veysel Diker, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda eğitim alan tiyatrocularla sanat üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Aydınlı tiyatro ve sinema sanatçısı Veysel Diker, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları'nı ziyaret ederek, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu 4. Dönem Tiyatro atölyesi öğrencileri ile tiyatro ve sanat hakkında söyleşi gerçekleştirdi.

Aydın'daki yaşamından, tiyatroya ilk başladığı yıllardan bugünkü serüvenine kadar olan sürecinden anılarını öğrencilerle paylaşan Diker, Aydın'ın kendisinin tiyatroya başladığı zamanki yıllara göre şimdi ki halinin çok gelişmiş olduğunu söyledi. Diker, çok güzel bir sahneye ve çalışma koşullarına sahip oldukları için öğrencilerin ne kadar şanslı olduklarını fark etmeleri gerektiğini belirtti.

Söyleşinin soru-cevap bölümünde ünlü tiyatrocuya merak ettiklerini soran öğrenciler, Diker'in sorulara verdiği esprili üslupla zaman zaman kahkahaya boğuldular. Tiyatro öğrencilerinin kendileri için çok verimli geçtiğini söyledikleri söyleşiden sonra Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına ve Dramaturg Eğitmen Fatih Bulut, Veysel Diker'e katılımlarından ve verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veysel Diker, Aydınlı Amatör Tiyatrocularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement