Viranşehir'de Yarbay Tuncay Kaplan'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Yarbay Tuncay Kaplan'a Veda Yemeği

Viranşehir\'de Yarbay Tuncay Kaplan\'a Veda Yemeği

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, Yarbay Tuncay Kaplan’a veda yemeği verdi.

22.07.2015 09:43

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, Yarbay Tuncay Kaplan'a veda yemeği verdi.

Kısa bir süre önce tayini çıkan Viranşehir İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan'ın onuruna Viranşehir İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer bir veda yemeği düzenledi.

İlçenin Mardin yolu üzerinde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Başlar, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan, Emniyet Müdürü Esat Uğur, İlçe, Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, İlçe Yazı işleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Siraç Yolcu, Nüfus Müdürü Faysal Turan, Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Veda yemeğinin ardından ilçeye 4 yıl gibi uzun bir dönem görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan'ın ilçeye önemli kazanımlar kazandırdığını ifade eden Kaymakam Citer şunları kaydetti:

"Tuncay Bey'in Viranşehir'de halkla olan diyalogu insani ve sevgi merkezli olmuştur. Viranşehirliler bu sevgi ve muhabbet eksenli tutuma misli ile karşılık vermiştir. Böyle başarılı bir kardeşimin TSK'da hizmet vermeye devam etmesini temenni ediyor, yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Veda yemeğinde söz alan kurum müdürü ve muhtarlar, Viranşehir'de verdiği hizmet süresi boyunca halkla olan samimi ilişkilerinden dolayı Yarbay Tuncay Kaplan'a teşekkür ettiklerini ve kendileri için kadim bir dost olarak kalacağın dile getirdiler.

KAPLAN: "VİRANŞEHİRLİLERİ ÇOK SEVDİM"

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Tuncay Kaplan geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek, "Viranşehir'de görev yaptığım süre içinde vazifemi hakkıyla yerine getirmeye çalıştım. Devletin kapısı herkese açmaya çabaladım. Viranşehir kolluk kuvvetleri açısında zor bir ilçe. Çok zor görevler yaptık. Buradan vicdanen rahat gideceğim. Kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Yaptığımız çalışmaların başarı ile sonuçlanmasında mesai arkadaşlarımın da büyük emekleri var. Onlara da huzurunuzda teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içinde Viranşehir halkı ile çok iyi bir ilişkimiz oldu. Viranşehir'i ve Viranşehirlileri çok sevdim. Bunu usulden ya da laf olsun diye değil kalpten söylüyorum. Viranşehirlilerin de bizimle olan muhabbetinin yürekten olduğuna inanıyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Esat Uğur ise, Tuncay Kaplan'ın kendini Viranşehirli olarak hissettiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Buraya ilk geldiğimde Yarbay Tuncay Kaplan'ın bir Viranşehirli gibi olduğunu şaşkınlıkla görmüştüm. Halka çok samimi ilişkileri vardır. Viranşehir'in yerel halk oyunları olan Duzo ve diğer oyunları çoğu Viranşehirliden daha iyi oynar. Tam bir Viranşehirli gibi olduğuna şahit oldum" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren veda programının ardından İlçe jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Tuncay Kaplan'ın 5 Ağustos'ta yeni görev yeri Antalya'ya hareket edeceği öğrenildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Yarbay Tuncay Kaplan'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement