Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika
Yerel

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 3-0 yenildikleri Halkbank maçında istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.

20.02.2013 18:36

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 3-0 yenildikleri Halkbank maçında istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.

Aksoy, maçın ardından yaptığı açıklamada, kendi saha ve taraftar avantajını iyi kullanarak, ligin güçlü takımlarından Halkbank'tan puan ya da puanlar almak istediklerini ancak bariz hatalar sonucu yenildiklerini belirtti.

Kamerunlu oyuncu Maiyo'nun eksikliğinin alışılmış oyun düzenlerini bozduğunu ifade eden Aksoy, "Tek yabancımız olan Maiyo'nun da sakatlığı oyunumuzu olumsuz etkiledi. İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Halkbank, ligin güçlü takımlarından. Ancak, biz bu karşılaşmaya mutlak puanla çıkmıştık. Halkbank yenilgisini unutup, hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Ziraat Bankası karşılaşmasına bakacağız. Bu karşılaşmaya çok iyi hazırlanarak mutlak 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Aksoy, Ziraat Bankası maçı hazırlıklarına, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda yarından itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: İbrahim Özdemir/ Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement