Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yükselen İnegöl Belediyespor, iç transferde Salih Bircan ve Beytullah Hatipoğlu ile yeniden anlaşmaya vardı.
Kulüp Başkanı Adem Tayyar, İnegöl Belediyespor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, iç transferde Bircan ve Hatipoğlu ile sözleşme yenilediklerini söyledi.
Bu oyuncularla iç transferi tamamladıklarını ifade eden Tayyar, "Yaptığımız teklifleri kabul ettikleri için çok mutluyuz. Hedefimiz öncelikle bu ligde kalıcı olmak, ondan sonra da play-off oynamak" diye konuştu.
Kendini yeniden turuncu-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Hatipoğlu ise "İnegöl Belediyespor kulübüyle tekrar anlaştığım için mutluyum. Bu yıl hedefimiz ligde kalmak, daha sonra da ilk 8'e girip play-off oynamak" şeklinde konuştu.
Bircan da takımın hedeflerine ulaşması için kendilerine fırsat verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. - BURSA
Son Dakika › Yerel › Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.