Voleybol Erkekler 3. Lig A grubunda mücadele eden Acıpayam Merkezspor, sezonun ilk karşılaşmasında Bigadiç Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.
Acıpayam Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Acıpayam Merkezspor Kulüp Başkanı Alim Arslan, Bigadiç Belediyespor Kulüp Başkanı Demirel Şık'ın da aralarında yer aldığı sporseverler izledi.
Maçta, setleri 21-25, 12-25 ve 25-27 kaybeden Acıpayam Merkezspor, Bigadiç Belediyespor'a 3-0 yenildi.
Bigadiç Belediyespor Kulüp Başkanı Demirel Şık, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Kazanmak güzel bir duygu. Heyecanlı bir karşılaşma oldu. Belediye başkanımızın desteği ile kurulan voleybol takımımız bir aylık bir zaman içinde iyi çalışarak bu maça hazırlandı. Takımımızdan umutluyuz. Önümüzdeki karşılaşmalarda da iyi sonuçlar alacağımızdan eminiz. Her iki takım oyuncularını kutluyorum" diye konuştu.
Acıpayam Merkezspor Kulüp Başkanı Alim Arslan ise sezonun ilk maçında galibiyet elde etmek istediklerini, ama bunun olmadığını ifade ederek,
"Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanarak kazanmak istiyoruz" dedi.
Muhabir: Ramazan Alkan/ Mustafa Dermencioğlu
Yayıncı: Ufuk Kırabalı - DENİZLİ
Son Dakika › Yerel › Voleybol: Erkekler 3. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.