Yahşi Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Gezide - Son Dakika
Yerel

Yahşi Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Gezide

Yahşi Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Gezide

Muğla'nın Bodrum ilçesi Otakent beldesinde bulunan Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Türkbükü Voyage Otel'e bir gezi düzenledi.

13.06.2013 15:50

Muğla'nın Bodrum ilçesi Otakent beldesinde bulunan Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Türkbükü Voyage Otel'e bir gezi düzenledi.

Geziye Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yemekte yaptığı konuşmada Yahşi Eğitim Uygulama Okulu'nun temelini birlikte atıp birlikte bitirdiklerini belirterek şunları söyledi; "Bu okul benim için çok önemli. Engelli çocuklarımızın orada aldıkları eğitimler sonunda dünyaya bakışları değişiyor. Okullarına minibüslerle kendileri gelip gidebiliyorlar. Okuma yazma öğrenip bana cep telefonundan mesaj atanlar bile var. Gelen mesajları gördükçe onlara verdiğim desteğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyorum. Onlara daha rahat bir yaşam sağlamak için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğim. Onların mutluluğu bizim mutluğumuzdur"dedi

Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çoban da gezi ile ilgili olarak ise "Çocuklarımızın sosyalleşmelerine faydalı olması için düzenlediğimiz gezilerden birini yaptık. Bu tür gezileri sık sık yapıyoruz. Aynı şekilde At Çiftliği'ne de gittik. Çocuklarımız böyle değişik yerleri gördükçe kendilerini geliştiriyor, mutlu oluyorlar"dedi.

Yemek yiyip eğlenen, şarkılar söyleyip danslar ederek gönüllerince bir gün geçiren öğrenciler bir de pasta kesti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yahşi Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Gezide - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement