Yalçın Pekgüzel, Pazarcı Kadınlara Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

Yalçın Pekgüzel, Pazarcı Kadınlara Destek Verdi

Yalçın Pekgüzel, Pazarcı Kadınlara Destek Verdi

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel; Aydın’da kadın muhtar adayların desteklenmesi amacıyla İŞKAD tarafından başlatılan“Yerelden Genele Kadın Eli, Gül Esin’ler Çoğalsın” projesi destek verdi.

10.03.2014 09:33

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel; Aydın'da kadın muhtar adayların desteklenmesi amacıyla İŞKAD tarafından başlatılan"Yerelden Genele Kadın Eli, Gül Esin'ler Çoğalsın" projesi destek verdi.

Kadın muhtar adaylara çalışmalarında başarılar dileyen Pekgüzel, kadınların toplum için çok önemli olduğunu belirterek, "Bence her gün kadınlar günü olmalı. Sizlerle bu ortamda olmaktan mutluluk duyuyorum. Hayatta başarı ve mutluluğun iki şartı var. Yaptığın işi ve seçiğin eşi seveceksin. Ben işimi de, eşimi de seviyorum. Bugün kadınlar günü olması nedeniyle kadınlarımıza daha çok konuşma fırsatı vermek için, erkek olarak daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

"KADINLARIMIZN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM"

Yalçın Pekgüzel, seçim çalışmaları kapsamında pazarda satış yapan kadınları ziyaret ederek, sorunlarını yerine dinledi. Kadın emeğinin toplum için çok önemli olduğunu belirten Pekgüzel şunları söyledi; "Toplumumuzun temel taşı olan kadınlarımız, çalışkanlıklarıyla ve üretkenlikleriyle bizler için çok değerlidir. Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle pazarda çalışan esnaf kadınlarımızı ziyaret edip, zor işlerinde onlara kolaylıklar diledik. Sadece bu özel günde değil, diğer günlerde de onların hep yanlarında olmaya gayret ediyorum. Her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımız için başkan olduğumda elimden gelen en iyi hizmeti vereceğime söz veriyorum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalçın Pekgüzel, Pazarcı Kadınlara Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement