Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Özel Eğitim Sınıfı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

Elbistan ilçesinde Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki resim atölyesi onarılarak engelli öğrenciler için özel eğitim sınıfına dönüştürüldü.

03.12.2015 12:25

Elbistan ilçesinde Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki resim atölyesi onarılarak engelli öğrenciler için özel eğitim sınıfına dönüştürüldü.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Karaelbistan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki açılan özel eğitim sınıfını ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Akkoyun, yaptığı konuşmada, özel eğitim sınıflarının önemli olduğunu belirtti.

Geçen yıl ilçede 6 özel eğitim sınıfı bulunduğunu şimdi bu sayının 25'e çıktığını ifade eden Akkoyun, "Bu sınıflarda eğitim gören yaklaşık 100 öğrencimiz var. Özel eğitim sınıfı konusunda bir ihtiyacı, bir eksikliği giderme noktasında da ciddi gayretler sarf ettiğimizi düşünüyorum. Sınıfımızda öğrencilerin eğitim ihtiyacına yanıt verecek tüm donanımlar mevcuttur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi.

Kaymakam Akkoyun'a ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Murat Küçük, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Nedim Kızılkaya, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ayhan Özcan ve okul müdürleri ile öğretmenler eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Özel Eğitim Sınıfı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement