Yaz Sıcakları, Vitamin Duraklarına İlgiyi Arttırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yaz Sıcakları, Vitamin Duraklarına İlgiyi Arttırdı

17.07.2012 16:00

Artan yaz sıcakları, İzmit Belediyesi tarafından açılan vitamin duraklarına olan ilgiyi arttırdı.

Artan yaz sıcakları, İzmit Belediyesi tarafından açılan vitamin duraklarına olan ilgiyi arttırdı.

İzmit Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yaz sıcaklarının çok yoğun yaşandığı bu günlerde bağışıklık sisteminin güçlenmesinde büyük yeri olan meyve sularının yapıldığı, İzmit Belediyesi'nin örnek projelerinden olan vitamin duraklarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kaydedildi.

Açıklamada, vatandaşların bu duraklarda hem dinlenip hem de yanlarında yapılan meyve sularından içerek serinleme imkanı bulduğu belirtilerek, limon, portakal, havuç, elma ve greyfurt gibi meyvelerin taze olarak sıkılıp vatandaşlara piyasadan daha ucuz şekilde sunulduğu bildirildi.

Vitamin duraklarından ayda 10 bin kişinin yararlandığı ifade edilen açıklamada, "Amacımız vatandaşların taze ve vitaminli meyve suyu içmesini sağlamaktır. Meyve suları tamamen organik olup içinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Yaklaşık 2 yıldan beri hizmete sunduğumuz vitamin durakları vatandaşların da büyük ilgisini görüyor" denildi.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaz Sıcakları, Vitamin Duraklarına İlgiyi Arttırdı - Son Dakika


Advertisement