Yeni Malatyaspor Hazırlık Maçını 3-0 Kazandı - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor Hazırlık Maçını 3-0 Kazandı

Yeni Malatyaspor Hazırlık Maçını 3-0 Kazandı

2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor ile BAL Ligi'nde mücadele veren 44 Malatyaspor arasında hazırlık maçı yapıldı.

09.02.2013 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor ile BAL Ligi'nde mücadele veren 44 Malatyaspor arasında hazırlık maçı yapıldı. Maçı Yeni Malatyaspor 3-0 kazandı.

TFF'nin İnönü Üniversitesi karşısındaki tesislerinde oynanan hazırlık maçında Yeni Malatyaspor sahaya Mesut, Aliş, (Ömer), Gökhan (Ercan), Uğur (Erdal), Ramazan, (Mehmet Türkmehmet), Halil(Eren), Emre (Yasin), Ömer (Hacı Mustafa), Hüzeyfe (Yılmaz), Emrah (Halil Can, Ozan (Okan) kadrosu ile çıkarken, 44 Malatyaspor adına Emrah, Savaş, Mesut, Kemal, Vahit, Zafer (Raif), Cuma (Hakan Koç), İbrahim (Cumali), Yusuf, Turgut (Ali Kunter), Engin (Erdoğan) mücadele etti.

Yeni Malatyaspor'un 10. dakikada Ozan, 58. dakikada Okan ve 65. dakika ise Erdal'ın kaydettiği goller ile hazırlık maçını 3-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maç senasında oyuncularını sık sık uyardı.

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin de yine oyuncularını uyararak hazırlık maçında oyuncularının eksikliklerini görmeye çalıştı.

Hazırlık maçını Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu ile 44 Malatyaspor Başkanı Barış Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri izlerken, maçın bir bölümünü Vali Vasip Şahin ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Sadi Fındıklı da izledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor Hazırlık Maçını 3-0 Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement