Yeniçeltek'ten Yozgat Basını'nı Eğlendiren Kutlama - Son Dakika
Yerel

Yeniçeltek'ten Yozgat Basını'nı Eğlendiren Kutlama

Yeniçeltek\'ten Yozgat Basını\'nı Eğlendiren Kutlama

Yeniçeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürlüğü, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Yozgat’ta görev yapan basın mensuplarına eğlence programı düzenlendi.

12.01.2014 12:14

Yeniçeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürlüğü, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Yozgat'ta görev yapan basın mensuplarına eğlence programı düzenlendi.

Hayri İnal Konağında düzenlenen programa Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yeniçeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat'ta görev yapan gazeteciler katıldı. Konağın tarihi atmosferinde Yozgat'ın geçmişten günümüze gelen türkülerin söylendiği program samimi bir ortamda gerçekleşti. Çiğköfte yiyen gazeteciler sanatçı Erhan Özel'in söylediği türkülerle eğlendi. Türkülerin yanı sıra konak görevlisi Önder Yaşar tarafından Anadolu'da teknolojinin olmadığı yıllarda köy odalarında ve evlerde oynanan oyunlar canlandırıldı. Bol kahkaha ve Yozgat türkülerinin yer aldığı program, ikram edilen Anadolu kuru yemişi kavurga ikramı ile renklendi.

Program sonunda bir açıklama yapan Yeniçeltek Genel Müdürü Osman Coşkun, basın yayın sektöründe görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Basın mensuplarının önemli ve zor bir görevi yerine getirdiğini belirten Coşkun, bu tür birlikteliklerin sadece bir güne sıkıştırılmaması gerektiğini belirterek, sık sık bu tür organizasyonların düzenlenmesinin karşılıklı muhabbet ortamının oluşması adına önemli bir vesile olduğunu kaydetti.

Coşkun, tüm basın mensuplarına meslek hayatlarında başarı ve sağlık temennisinde bulundu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeniçeltek'ten Yozgat Basını'nı Eğlendiren Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement