Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattında Arıza: Yolcular Şaşkına Döndü - Son Dakika
Yerel

Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattında Arıza: Yolcular Şaşkına Döndü

Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattında Arıza: Yolcular Şaşkına Döndü

Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında yaşanan arıza, Davutpaşa istasyonunda yolcuların yürüyen merdivenin ters yöne hareket etmesine neden oldu. İstanbul'da sabah saatlerinde işe gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar, metroda yaşanan aksaklık nedeniyle mağdur oldu. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, arızanın teknik bir sorun olduğu ve seferlerin yaklaşık 2 saatlik bir sürenin ardından normale döndüğü belirtildi.

26.02.2024 10:45  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattında sabah saatlerinde yaşanan arıza, yoğunluğa neden oldu. Davutpaşa istasyonundan çıkmaya çalışan yolcular, yürüyen merdivenin bir anda ters yöne hareket etmesiyle neye uğradığını şaşırdı. O anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'da sabah saatlerinde işe gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar, metro sürprizi yaşadı. Yenikapı-Atatürk Havalimanı hattında bozulan metro nedeniyle insanlar yolda kaldı. Davutpaşa Metro İstasyonu'ndan çıkmaya çalışan vatandaşların bindiği yürüyen merdiven bir anda ters gitmeye başlayınca, ortaya ilginç görüntüler çıktı. O anlar kameraya yansıdı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Yenikapı-Davutpaşa ve Bakırköy- Atatürk Havalimanı istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi. Seferler yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından normale döndü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattında Arıza: Yolcular Şaşkına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement