Yenimahalle Belediyesi 5'inci modern kapalı pazar yerini Eryaman Susuz Mahallesi'nde açtı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın açılışını yaptığı, vatandaşın ve esnafın sabırsızlıkla beklediği Susuz pazar yerine mahalle sakinleri akın etti. Vatandaşa geç saatlere kadar hizmet verecek olan ve 86 pazarcıya ekmek kapısı olan Susuz Kapalı Pazar yeri göz doldurdu.
Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Gürol Karahisarlıoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaştan büyük alkış alan Yaşar'a, pazar esnafı da yoğun ilgi gösterdi. Yaşar, "Sizinle gurur duyuyoruz" diyerek memnuniyetlerini aktaran esnaf ile yakından ilgilenerek sohbet etti, kendisine ikram edilen meyvelerden tattı. Susuz Kapalı Pazar yerini baştan sona gezerek tezgahlardaki ürünleri inceleyen Yaşar, vatandaşlarla sohbet etti.
Her salı sabah 7'den akşam 10'a kadar hizmet verecek olan pazar yerinde 86 pazarcı vatandaşlara hizmet verecek. Susuz Pazar yeri, vatandaşın çürük meyve ve sebze almasını önlemek amacıyla akşam saatlerinde de yüksek aydınlatma ile çalışacak.
Yaşar, açılışta yaptığı konuşmasında "Pazarlar modern ilçe anlayışı için çok önemli. Göreve geldiğimiz günden bu yana 5 kapalı pazar yeri inşa ettik. Bu pazarlar hem esnaf hem tüketici içi çok faydalı. Dalından koparılmış taze ürünleri buralardan birebir alabiliyoruz. İşte bu yüzden pazarları yaşatmalıyız. Susuz Mahallesi hızla gelişmeye devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana, imardan çıkmış olan tüm yolları açtık. İmkanlarımız doğrultusunda asfaltlama, yeni parklar, pazar yerleri açtık" diye konuştu. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Yenimahalle Belediyesi'nden Bir Pazar Yeri Daha - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?