Ak Parti Silifke Başkan Adayı Özkan'ın Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Silifke Başkan Adayı Özkan'ın Ziyareti

AK Parti Silifke Belediye Başkan adayı Bilal Özkan, Silifke Belediye Başkanı ve MHP Silifke Belediye Başkan adayı Bayram Ali Öngel'i ziyaret etti.

05.02.2014 11:42  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Silifke Belediye Başkan adayı Bilal Özkan, Silifke Belediye Başkanı ve MHP Silifke Belediye Başkan adayı Bayram Ali Öngel'i ziyaret etti.

Öngel, seçim gezileri kapsamında kendisini ziyarete gelen Özkan ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Öngel, ziyarette yaptığı konuşmasında, seçim süreci boyunca kimseyi kırmadan, incitmeden çalışacaklarını kaydetti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler ve belediye başkan adaylarının çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Öngel, şöyle konuştu:

"Biz hep birlikte bu güzelim ilçede yaşıyoruz. Seçim süreci içerisinde tüm partililerimizin birbirleri ile uzlaşı içinde çalışmaları gerektiğine inanıyorum. Seçimlerden sonra yine hep birlikte bu ilçede beraber yaşayacağız. Ben göreve geldiğim günden bu yana özellikle seçim süreçlerinin yaşandığı dönemlerde hep birlik ve beraberlikten yana oldum. Şimdi de aynı. Silifkemize hizmet için partisinden aday olan Bilal Özkan'a da hayırlı olsun diyor, çalışmalarında da başarılar diliyorum."

Özkan da 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olduğunu hatırlatarak, seçim çalışmaları kapsamında Silifke Belediyesi'ni de ziyaret ettiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Silifke Başkan Adayı Özkan'ın Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement