Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Ünal: "Bu seçimlerde yeni yönetim kurulumuzla daha çok çalışacak ve seçimlerden zaferle çıkacağız"

05.02.2014 14:06

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, 30 Mart yerel seçimlerinde çok çalışarak seçimlerden zaferle çıkacaklarını bildirdi.

Ünal, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, partisinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde aydınlık günlere ulaştığını söyledi.

Partisinin 2023 hedefini gerçekleştirmek için çalışmaya devam ettiklerini anlatan Ünal, şöyle konuştu:

"Bucak ilçesinde 5 yıldır AK Parti belediyeciliği devam ediyor. İnşallah 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde de bu süreç devam edecek. Bu seçimlerde yeni yönetim kurulumuzla daha çok çalışacak ve seçimlerden zaferle çıkacağız."

Bu arada AK Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin Ahmet Yaşar, Hüseyin Işık, Muhammet Ertunç, Bülent Arlı, Hüseyin Aksoy, Ahmet Altundaş, Ali Has, Yakup Bacak, Mustafa Yüce, Mustafa Cenkci, A.Kadir Çalışkan, Abdullah Ayan, Orhan Kuş, Süleyman Diril, Menderes Akbıyıkoğlu, Yakup Gülcü, Aytül Topay, Hüseyin Çin, Kadir Yaman, Mustafa Gönen, Serpil Turgut, Melek Özdaş, Ayşe Kart ve Hatice Zorlu'dan oluştuğu açıklandı.

Toplantıya Kızılkaya Belediye Başkanı Canan Atasoy, AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu ve partililer katıldı. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement