Yeşilova İlkokulu'nda Enaz Devamsızlık Yapan Öğrenciye Tablet Bilgisayar Hediye Edildi - Son Dakika
Yerel

Yeşilova İlkokulu'nda Enaz Devamsızlık Yapan Öğrenciye Tablet Bilgisayar Hediye Edildi

Yeşilova İlkokulu\'nda Enaz Devamsızlık Yapan Öğrenciye Tablet Bilgisayar Hediye Edildi

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova İlkokulu'nda en az devamsızlık yapan öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

18.06.2013 16:59

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Yeşilova İlkokulu'nda en az devamsızlık yapan öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Yeşilova İlkokulu'nda okul idaresi tarafından öğrencilerin okula devamlılığı sağlamak için başlattığı "Yılsonunda en az devamsızlık yapan öğrenciye tablet bilgisayar" projesi sahibini buldu. En az devamsızlık yapan öğrenciler arasında yapılan kura çekimi sonucunda 6-A sınıfı öğrencilerinden Kübranur Yetgin'e Okul Müdürü Şakir Ünal tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

Yeşilova İlkokulu, köylü vatandaşların maddi imkansızlıklar nedeniyle öğrencilerin devamsızlık sorununun en aza indirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda eğitim-öğretim yılı başında başlatılan proje kapsamında öğrencilerin okula olan devamlılıkları sağlandı. Projenin önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da devam ettirileceği öğrenildi. Ayrıca bu sefer en az devamsızlık yapan öğrencileri masaüstü bilgisayar hediye edileceği belirtildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilova İlkokulu'nda Enaz Devamsızlık Yapan Öğrenciye Tablet Bilgisayar Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement