Yeşilyurt Avm'de Fasl-I Şahane Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Avm'de Fasl-I Şahane Etkinlikleri

Yeşilyurt Avm\'de Fasl-I Şahane Etkinlikleri

Samsun’da Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nde (AVM) düzenlenen Fasl-ı Şahane 2014 Ramazan etkinliklerinde birçok ünlü Ramazan ayı boyunca Samsunlularla buluşacak.

30.06.2014 15:43

Samsun'da Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde (AVM) düzenlenen Fasl-ı Şahane 2014 Ramazan etkinliklerinde birçok ünlü Ramazan ayı boyunca Samsunlularla buluşacak.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada, "Her yaştan ziyaretçilerini memnun etmeyi kendine ilke edinmiş ve interaktif etkinlikleri ile en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, alışveriş tutkusunu en üst düzeyde karşılamanın yanı sıra alışverişin vermiş olduğu o tatlı yorgunluğu üzerilerinden atmak isteyenlere, restoran ve kafeteryalarında, Türkiye'nin seçkin markalarının sunduğu lezzetlerle iftar keyfini bu sene de muhteşem gösteriler eşliğinde yaşatıyor. Büyük bir beğeni kitlesine sahip Fasl-I Şahane Ramazan etkinliklerinin birinci ve ikinci gününde iftar öncesi fasıl dinletisi ile ziyaretçilerimizin kulaklarının pasını silerken, iftar sonrasında ise Hacivat-Karagöz gösterileri ile eski Ramazan günlerinin o büyülü atmosferinin coşkusunu birebir yaşadılar. Fasl-ı Şahane 2014, Fasıl ve Hacivat Karagöz etkinliklerinin yanı sıra Sihirbaz Erkin'in Magic Show gösterisi ile illüzyon sanatına şahit olurken şaşkınlıklarını saklayamadılar. Yeşilyurt AVM olarak, Ramazan ayı boyunca gelenekselleşen Fasl-I Şahane etkinlikleriyle tüm Samsunlu ziyaretçilerimiz ile buluşmanın memnuniyetini dile getirir, bu doyumsuz eğlenceli ve keyifli etkinliklerde beraber olmayı dileriz" denildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Avm'de Fasl-I Şahane Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement