İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar Şubesi'nce "Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında etkinlik düzenlendi.
İHH Afyonkarahisar Şubesi tarafından Anıtpark karşısında "Yetim Dayanışma Günleri" etkinlikleri kapsamında derneğin dünyanın çeşitli ülkelerinde destek verdiği çocukların yer aldığı resim sergisi açılarak yetimlerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
İHH Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Ahmet Ertürk, burada yaptığı açıklamada, yetim dayanışma günleri kapsamında fotoğraf sergisi ve kitap okuma etkinliği düzenlediklerini söyledi.
Etkinliğin temel amacının okumaya özendirmek ve yetimlerle üyeler arasında kaynaşma ortamı oluşturmak olduğunu dile getiren Ertük, "Dernek olarak amacımız sadece yardıma muhtaç kişilerin yardım ihtiyaçlarını karşılamak, onların karnını doyurmak değil, onları zihinsel olarak da doyurmak ve yardımcı olmak istiyoruz." dedi.
Son Dakika › Yerel › Yetimlerle Birlikte Kitap Okudular - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?