Yetiştirdikleri Ürünleri Satan Trilyeli Kadınlara Destek - Son Dakika
Yerel

Yetiştirdikleri Ürünleri Satan Trilyeli Kadınlara Destek

Mudanya Belediyesi, yetiştirdikleri ürünlerden yaptıkları gıda maddelerini satan Tirilyeli kadınlara belediye destek verdi.

03.04.2015 19:03

Mudanya Belediyesi, yetiştirdikleri ürünlerden yaptıkları gıda maddelerini satan Tirilyeli kadınlara belediye destek verdi.

İlçe Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, girişimci kadınların bu çabalarını takdirle karşıladığını ifade etti. Satış yerlerindeki fiziki şartların iyileştirileceğini belirten Türkyılmaz, şöyle konuştu:

"Artık, kadınlarımızı destekleyen ve önem veren bir belediye başkanı ve yönetimi var. Bütün kadınlarımızı iş hayatına kazandırmamız gerekiyor. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Kadınlarımızın ürettiği ürünleri satılabilmesi amacıyla onların fiziki şartları daha da iyileştireceğiz. Özellikle köylerden gelen kadınların sayısının artmasını amaçlıyoruz. Mudanyalılara hizmet ürettikçe, çok mutlu oluyoruz. Birlikte çalışıp çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum."

Tirilyeli kadınların bu girişimini her zaman desteklediğini vurgulayan Türkyılmaz, şunları kaydetti:

"Tirilyeli kadınlarımızın, Mudanya Belediyemize ait olan Tirilye balıkçı barınağı gidiş yolunda bulunan sıra dükkanlarımızdaki iş yerlerinde birbirinden güzel ve doğal ürünleri satmalarını gönülden destekliyorum. Mudanya ve Tirilye'nin markalaşması adına emekçi kadınlarımızın yaptığı bu çalışmadan dolayı kendilerini kutluyorum. Ayrıca, Mudanya, Güzelyalı, Kumyaka, Tirilye ve tüm mahallelerimizdeki kadın dayanışma derneklerimizi de bu doğrultuda destekliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yetiştirdikleri Ürünleri Satan Trilyeli Kadınlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement