Yılmaz, Varsaklar Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yılmaz, Varsaklar Derneğini Ziyaret Etti

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Varsaklar Derneğini ziyaret ettİ.

12.01.2012 10:40

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Varsaklar Derneğini ziyaret ettİ.

Yılmaz, Sarıçam ilçesinde bulunan derneği ziyaretinde, Varsakların Türk milletinin temel değerlerini yaşayıp yaşatan önemli bir Türkmen boyu olduğunu belirtti.

Toros dağlarının zirvelerinden iş ve AŞ kaygısıyla geldikleri kentlerde yaşam sürmeye çalışan Varsakların kendi öz değerlerini unutturmamak için yaptıkları kültürel ve sosyal faaliyetlerin her türlü takdire değer olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ülkemizde olması muhtemel her türlü ortamda, aynı düşünce ve davranış içerisinde olacağımıza yüzde yüz inandığım insanlarla birlikte olmak için buradayım. Sizlerin sıkıntılarını paylaşmak ve elimden geldiğince faydalı olmak benim siyasi düsturumdur. Ülkenin bölünmez bütünlüğü konusunda taviz vermeyen, devletine ve bayrağına sonuna kadar sadık olan, milli ve manevi değerlerimizin en samimi biçimde yaşayıp savunan Varsaklar, Türk milletinin özünü temsil eden önemli bir unsurdur."

Dernek Başkanı Yusuf Umut da, Yılmaz'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yılmaz, Varsaklar Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement