Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına Şılbé Toplu Konut 2.Etap Mahallesi'nde devam ediyor.

29.05.2015 15:59

Yenişehir Belediyesi Eş başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş devam eden yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Şılbé Mahallesi'nde 75 bin TL'ye maliyeti olan, eskiyen ve deforme olan parke yollar yenilenerek kaldırım düzenleme çalışmaları ile birlikte daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturuluyor. Çalışmalar kapsamında Şılbé Toplu Konut Mahallesi'nin 1. ve 3. Etaplarında da yol yenileme ve kaldırım çalışmaları kapsamında toplam 75 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme startı verildi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Eş başkan Ülkü Baytaş, bunun seçim çalışması olmadığını ve seçimlerden sonrada devam edeceğini belirterek "Biz bu çalışmalarımızı seçimden sonraya da erteleyerek böyle bir riski göze alabilirdik. Ama bu kararı alırken yolların tahribata uğraması ve en önemlisi ulaşımda halkın sıkıntılar yaşaması ertelenebilir bir durum olmadığını düşündük. Bu seçim riskini de göze alarak halk eksenli belediyecilik anlayışımızı devam ettirdik" şeklinde konuştu.

Yol yapım ve kaldırım çalışmaları kapsamında mahalle sakinleri tarafından büyük bir takdir gören Eş başkanlara, mahalle sakinleri yerel yönetimler olarak ilçe genelinde yürüttükleri çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler. Denetlemenin ardından Eş başkanlar ve beraberindekiler, kaldırım çalışmasında emekçilerin ellerindeki küreklerini alarak, harç yapımına yardım ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement