Yörükler'den Burma'ya Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Yörükler'den Burma'ya Teşekkür

Yörükler\'den Burma\'ya Teşekkür

Yörükler Sitesi sakinleri, kendilerine yaptığı yardımlardan dolayı Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür ettiler.

20.01.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yörükler Sitesi sakinleri, kendilerine yaptığı yardımlardan dolayı Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür ettiler.

İlçenin en eski sitelerinden birisi olan ve yanlış yapılan çevre duvarlarının zaman içinde yerinden oynayarak binaların yanına kadar gelmesi nedeniyle büyük tehlike yaşayan Yörükler Sitesi sakinleri, bu sorunlarını sitelerine ziyaret gelen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya ilettiler.

Sorunun çözümü için elinden gelen bütün katkıyı vereceğini söyleyen Başkan Burma, bu sözünü tutarken, site sakinlerinin, "Başkanım siz olmasaydınız biz bu işi başaramazdık. Size teşekkür ediyoruz" demeleri üzerine, "Sizler de benim arkamda olmasaydınız, ben de Atakum'u Karadeniz'in yıldızı yapamazdım. Zaten benim her zaman arkamdaki en büyük güç halk olmuştur. Ben sırtımı iktidara değil halka verdim. Onlar da benim bu güvenimi hiç boşa çıkarmadılar" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yörükler'den Burma'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement