Yörüklerden Eskişehir Huzurevi'ne Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Yörüklerden Eskişehir Huzurevi'ne Bayram Ziyareti

Yörüklerden Eskişehir Huzurevi\'ne Bayram Ziyareti

Eskişehir Malhatun Yörük Türkmen Kültürünü Yaşatma Derneği yönetici ve üyeleri, Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilatasyon Merkezi’ndeki yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu.

28.09.2015 11:08

Eskişehir Malhatun Yörük Türkmen Kültürünü Yaşatma Derneği yönetici ve üyeleri, Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilatasyon Merkezi'ndeki yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Sultan Sarı, yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette duygulu anlar yaşandı. Başkan Sarı, derneklerinin yeni kurulduğunu, ilk ziyaretlerini de Eskişehir Huzurevi'ne yaptıklarını söyledi. Sultan Sarı, "İlerleyen günlerde kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, esnaflara, odalara, derneklere ziyaretlerimiz devam edecektir. Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilatasyon Mekezi'ndeki yaşlılara bayram ziyaretini gerçekleştirdik. Yaşlıların elini öptük ve bayramlarını kutladık. Dernek üyelerimiz, yaşlılarla sohbet ederken gözlerinden yaşlar geldi. Ziyarette çok duygulu anlar yaşadık. Huzurevi yaşlılarımız yalnızlık hissetmesin. Bizleri evlatları olarak kabul etsinler. Hayatın bin bir türlü cilvesi var. Devlet ve yetkililer kalan ömrünüzü huzurla tamamlamanız için böyle imkanlar sağlıyor. Bizler ülkemizde birlik, beraberlik ve düzen istiyoruz. Bunun için çalışıyor, elimizden geleni yapıyoruz. Sizden bizlere dua etmenizi istiyoruz. Güvenliğimiz için çalışan askerimize, polisimize de dua edin. Hepinize sağlık ve afiyetle nice bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilatasyon Merkezi Müdürü Sabit Gökmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yörüklerden Eskişehir Huzurevi'ne Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement