Yozgat'ta Okullar Yıl Sonu Sergilerini Açıyor - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Okullar Yıl Sonu Sergilerini Açıyor

Yozgat\'ta Okullar Yıl Sonu Sergilerini Açıyor

Yozgat Kız Meslek Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergiledi.

23.05.2012 15:13

Yozgat Kız Meslek Lisesi, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen serginin açılışına Yozgat Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Necati Şentürk, sergiyi gezerek öğrencilerin yaptıkları çalışmalar hakkında tek tek bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları düzenledikleri sergide sergilediklerini belirterek, "Burada amaç, öğrencilerimizin zekalarını ürüne dönüştürmektir. Burada Güzel Sanatlar Lisesi, adından da anlaşacağı gibi kendi okulunu en güzel şekilde temsil etmektedir. Yaptıkları yağlı boya resimleri ve diğer çalışmalarını gördük. Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, bu benim eserim projeleri kapsamında yaptıkları çalışmaları sergilediler. Gerçekten çok güzel çalışmalar var. Sergiyi düzenleyen okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Okullar Yıl Sonu Sergilerini Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement