Yumurtalık'ta "Surf Casting ve Atış Turnuvası" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yumurtalık'ta "Surf Casting ve Atış Turnuvası"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Yumurtalık\'ta "Surf Casting ve Atış Turnuvası"

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, Surf Casting ve Atış Turnuvası düzenledi.

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, Surf Casting ve Atış Turnuvası düzenledi.

Turnuvada 40 numarayla yarışan Yakup Konak 2 minakop balığı ve 2 mırmır balığı yakalayarak 9644 puanla birinci oldu. 33 numarayla yarışan Serdar Zini 4 adet mırmır balığı yakaladı ve 5400 puanla ikinciliği, 6 numarayla yarışan Mehmet Uğurlu Çimen ise 2 adet mırmır balığı ile 5104 puan alarak 3.'lüğü elde etti.

Dereceye girenlere ödüllerini, Yumurtalık Belediye Başkan Vekili Ali Erden, Yumurtalık Belediyesi İmar Müdürü Ömer Faruk Yıldız ve Çukurova Amatör Balıkçılık, Denizcilik ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ÇUBADER) Başkanı Tuluhan Torun verdi.

Serbest atış yarışmasında da Ahmet Uğurluçimen 3 atışta 119,00 puan alarak birinci oldu. Latif Uğurluçimen 3 atışla 117.20 puanla ikinci, Ramazan Uğurlu Çimen ise 115.70 puanla üçüncülüğü kazandı. - ADANA

Kaynak: İHA