Ziller Başiskele'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Çaldı - Son Dakika
Yerel

Ziller Başiskele'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Çaldı

Ziller Başiskele\'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Çaldı

Başiskele'de yaklaşık 15 bin 500 öğrenci ve 930 öğretmen için ders zili çaldı.

17.09.2013 12:57

Başiskele'de yaklaşık 15 bin 500 öğrenci ve 930 öğretmen için ders zili çaldı. Karşıyaka Barbaros Okulu'nda düzenlenen programla 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı başlamış oldu.

Başiskele Karşıyaka Okulu bahçesinde düzenlenen programa Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Garnizon Komutanı Deniz Albay Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gazi Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, şube müdürleri, okul müdürleri, daire müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

İlk konuşmayı yapan Barbaros Okulu Müdürü Muhammet Kamil Kavak, "İlk ve ortaokul olarak öğretmenlerimizle birlikte 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına hazırız" dedi.

Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ise konuşmasında, 66 eğitim kurumu, 15 bin 500 öğrenci, 930 öğretmen ve 97 idareci ile Başiskele'de 180 gün sürecek maratona başladıklarını söyledi.

Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Partal ise konuşmasında hem okulda hem de okul dışında temizlik kurallarına uyulması gerektiğini vurgulayarak, başarılı bir eğitim için muhakkak programlı bir şekilde çalışılması gerektiğini söyledi. Partal, "Biz sizleri güvenli bir şekilde geleceğe hazırlamak için okulların fiziki kapasitesini en iyi hale getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Kaymakam Partal ayrıca okulların bakım ve onarımını gerçekleştiren Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "SBS, LYS ve YGS de başarılı bir ilçeyiz. Bu anlamda öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları gösterileri sundu, İngilizce şarkılar seslendirildi. Halk eğitim Merkezi Halk oyunları ekibi ise kısa bir gösteri sundu. Daha sonra ilk ders zilinin çalması ile öğrenciler sınıflarına girdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziller Başiskele'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement