Zonguldak'ta Velinin Öğretmeni Darp Davası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak'ta Velinin Öğretmeni Darp Davası

06.06.2013 18:22

Kentte bir okulun bahçesinde tartıştığı öğretmeni darbettiği iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

Zonguldak'ta bir okulun bahçesinde tartıştığı öğretmeni darbettiği iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

Kentte 5 Nisan'da bir okulun bahçesinde öğrenci velisi Uğur Ç'nin, öğretmen Mustafa Alkaya'yı darbettiği iddiasıyla Zonguldak 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına öğretmen ve avukatı katıldı.

Alkaya, mahkemede verdiği ifadesinde, okulda olay günü nöbetçi öğretmen olduğunu belirterek, "Sanıkla bahçede tartıştık. Daha sonra müdür yardımcımızın odasında bana yumruk attı. Ayağa kalktım ve sanki ona vurabilecekmişim ve boyuna erişebilecekmişim gibi üzerine doğru gittim. O sırada boksör gibi dans ediyordu. Bana bir yumruk daha attığında ben kendimden geçtim. Sanıktan şikayetçiyim" dedi.

Hakim, sanığın dinlenmesi için duruşmayı erteledi. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta Velinin Öğretmeni Darp Davası - Son Dakika


Advertisement