Cansız bedeni molozların arasında bulunan genç kızı, sevgilisi gömmüş: Uyuşturucu kullanıp ilişkiye girdik - Son Dakika
3.Sayfa

Cansız bedeni molozların arasında bulunan genç kızı, sevgilisi gömmüş: Uyuşturucu kullanıp ilişkiye girdik

İzmir'de dün gece moloz döküm alanında cansız bedeni bulunan genç kızın, öldüğü gece erkek arkadaşı ile birlikte uyuşturucu alıp ilişkiye girdiği ve sonrasında fenalaşarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olayı itiraf eden sevgili, genç kızın cansız bedenini korktuğu için bir gün sonra molozların arasına gömdüğünü itiraf etti.

28.08.2020 14:11  Güncelleme: 21:49

İzmir'in Bornova ilçesinde, 16 yaşındaki Ceren Duman'ın cansız bedeninin moloz döküm alanında gömülü bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Duman'ın erkek arkadaşı S.Ö ile son gecesinde uyuşturucu alıp ilişki yaşadıkları, sonrasında da fenalaşıp hayatını kaybettiği öğrenildi. Genç kızın hayatını kaybetmesinden korkan S.Ö, durumu haber verdiği arkadaşı T.Y ile birlikte cansız bedeni bir gün sonra moloz döküm alanına gömdüğünü itiraf etti.

"UYUŞTURUCU KULLANIP İLİŞKİYE GİRDİK"

Olayın ardından Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan iki şüphelilerden Duman'ın erkek arkadaşı S.Ö. (16) ifadesinde, geçen 21 Ağustos'ta Bornova'da günlük olarak kiraladıkları bir eve gittiklerini belirtip, "Burada uyuşturucu kullandık. Ceren ile ilişkiye girdim. Ceren fenalaştı ve ağzından köpükler gelmeye başladı. Daha sonra nefes almadığını fark edince, öldüğünü anladım. Önce korkup, kimseye bir şey söyleyemedim. Ceset evde bir gün boyunca kaldı. Bu arada ne yapacağımı düşündüm. Arkadaşım T.Y'yi aradım. Birlikte Naldöken mahallesindeki moloz döküm alanını gidip, gündüz vakti çukur kazdık. Gece de battaniyeye sarıp götürüp, gömdük. Vicdanım el vermedi, kendimi rahat hissedemedim ve buraya gelip, teslim oldum" dedi. Diğer şüphelinin T.Y'nin de ifadesinde aynı şekilde anlattığı öğrenildi.

"VÜCUDUNA KESİK, KURŞUN VE DARP İZİ YOK"

Öte yandan Duman'ın ön otopsisinde cesedinde kesici ve delici alet, kurşun, saçma yarası ya da darp izine rastlanmadığı, ölümünün uyuşturucu kullanımına bağlı olarak meydana geldiği üzerinde durulduğu bildirildi. Duman'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi raporunun beklendiği belirtildi.

FOTOĞRAFLARINI SİLMİŞ

Olayın ardından anne ve babasının telkinleriyle teslim olduğu öğrenilen S.Ö'nün, polise gitmeden önce Ceren Duman ile birlikte çektirip, sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarını ve diğer paylaşımlarını sildiği de öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Bornava ilçesinde, dün gece Ceren Duman'ın (16) cansız bedeni bir moloz döküm alanında gömülü halde bulundu. Genç kızın acı ölümüyle ilgili S.Ö. ve T.Y. isimli şahıslar emniyet güçlerine teslim olarak ifade verdi.

Cansız bedeni molozların arasında bulunan genç kızı, sevgilisi gömmüş: Uyuşturucu kullanıp ilişkiye girdik
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cansız bedeni molozların arasında bulunan genç kızı, sevgilisi gömmüş: Uyuşturucu kullanıp ilişkiye girdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ahmet: 16 yaşında ve bu işleri yapıyorlar....Ülkemin geleceğini düşününce bu gençlere acıyorum.Milli ,manevi değerlerden yoksun,uyuşturucu bağımlısı ve tiktokcu bir gençlik...yazık,çok yazık... 96 1 Yanıtla
    vatandaş: ülkeyi de 19 yıldır babam yönetiyor zaten. ne ekersen onu biçersin. 16 48 TC : Ulkeyi tamam AKP yonettiyor Gayet iyi gidiyor Begenmiyenler ise cekemeyenler Orayi gectim ailenin icinde olan biteni de devlette suc atmaktan vazgecin Madem bu duzeni sevmiyorsun Geleceginizi siz guzellestirin Egitimli kultur seviyesi yuksek cocuklar yetistirerek Sizlerin kolayiniza geliyor Cocuklarla ilgilenmeyip sonra kotu cikinca devletten Yok oyle calis cabala emegini gor Begenmiyorsan bu ulkede yasama Vatandas sozum ona 8 5
  • İzmitli: Haramlar insanı felakete götürür. insanların çoğu günah işlemekte ve haram işlerle uğraşma da adeta birbirleriyle yarışıyor. Oysaki herkesin sonu kara toprak. Ne gerek var bu tarz günahları işlemeye. 38 2 Yanıtla
  • Dağ : Çocuklarınıza biraz ahlak bilgisi verseniz gerci önce ailede olması gerekiyor onlarda boş teneke 32 4 Yanıtla
  • Çivi: Evi nasıl kiralamış o evi kiralayanı da al eve de el koy bak bir daha ev kiralanır mi 32 1 Yanıtla
  • haso : ev kıralamaya gelenlerın karakolda gbt sıne bakılması lazım temız kagıdı olmazsa yok dıyeceksın 22 1 Yanıtla
  • Koyunlarin sessizliği: Bu ülkenin çivisi çıktı artık,düzelmez bir daha... 17 5 Yanıtla
    Koyuncu: Sen düzelirsen yeter 7 8
  • Abuzer kömürcü: Civcive yazık olmuş 5 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement