Son dakika: 11 gündür haber alınamayan kayıp Gülistan'ın son görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika: 11 gündür haber alınamayan kayıp Gülistan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika: Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun son görüntüleri ortaya çıktı.

15.01.2020 12:11  Güncelleme: 12:33

Tunceli'de 11 gündür kendisinden haber alınamayan ve baraj gölünde arama çalışması yapılan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun son görüntüleri ortaya çıktı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmaları 150 kişilik ekiple devam ediyor. Uzunçayır Barajı Dinar Köprüsü Mevki'inde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ'dan dalgıç polisler ve 4 Özel Harekat Timi'nin katılımıyla devam eden çalışmalar bugün de sürüyor.

ODASINDA İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU İDDİASI

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan elde edilen bilgilere göre, Gülistan Doku'ya ait olduğu iddia edilen bir intihar mektubu bugün yurttaki odasında bulundu. 10 gündür kayıp olan ve her yerde aranan Gülistan'ın yazdığı öne dürülen mektubun bugün ortaya çıkması ise akıllarda soru işareti yarattı.

AİLESİ "MEKTUP BULUNDU" İDDİASINI YALANLADI

Gülistan'ın ailesi Tunceli Barosu'nda dün bir basın toplantısı düzenledi. Kardeşi Aygül Doku, "Şimdiye kadar Dinar Köprüsü'nde ona ait olduğu iddia edilen makas ve saat 16.26'da Gülistan ile arkadaşı Zaynar Abarok ile yapılan 4 saniyelik arama dışında elimizde bizi sonuca götürecek delil bulunmamaktadır. Gülistan'ın yüreği yanmış ailesi olarak başka Gülistanların kaybolmaması ve başka ailelerin yüreğinin yanmaması için bütün insanları daha da duyarlı olmaya çağırıyoruz. Kamuoyu, basın ve bütün kurumların kesin, somut, kafa karışıklığı oluşturmayacak bilgi ve belgeleri ailemizle paylaşmasını istiyoruz. Çabası olan gerçek ve tüzel tüm kişilere çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika: 11 gündür haber alınamayan kayıp Gülistan\'ın son görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika: 11 gündür haber alınamayan kayıp Gülistan'ın son görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hgs: Öğretmen ögrenci katilleri çocuklarınızı okumak için bu ile göndermeyin 0 4 Yanıtla
    Boş Adam Vurucu: Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) dün ilk defa açıkladığı ‘İllerde Yaşam Endeksi’ araştırmasında eğitimde en iyi il, Tunceli oldu. 0 0
  • Hakkı dayı : Kız konuşmadan sonra sağına bile bakmadan caddey çıkıyor, bu kız erkek arkadaşıyla sıkıntı yaşamış muhtemelen, yazık. 2 0 Yanıtla
    Kkk: Keşke ölsen 1 4 Hakkı dayı: Kkk rumuzlu cahil sen yorumu nerenle okuyorsun? Senin gibi cahiller bu ülke için zul'dür. 1 0 Kkk: Özür dilerim hakkı dayı haklısın 0 0

Advertisement