Bilecik'teki Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Dünya

Bilecik'teki Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde çıkan ve Bursa'nın Yenişehir ilçesine sıçrayan orman yangınında, yerleşim yerlerine sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Yangına müdahale için çevre il ve ilçelerden takviye ekipler bölgeye sevk edildi. Ayrıca, 5 yangın söndürme helikopteri ile havadan da müdahale ediliyor. Söndürme çalışmalarını Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse de yerinde takip ediyor.

23.08.2023 09:48

Bilecik'in Osmaneli ilçesi Dereyörük Mahallesinde çıkan ve Bursa'nın Yenişehir ilçesine sıçrayan orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen alevlerin yerleşim yerlerine sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Alevlerin, Yenişehir ilçesine bağlı 1050 nüfuslu Terziler Mahallesi'ne yaklaşması üzerine, mahalle sakinleri traktörleriyle tarlalarda set oluşturdu.

Farklı noktalarda devam eden yangına müdahale için çevre il ve ilçelerden de takviye ekipler bölgeye sevk edildi. Bursa, İstanbul ve Kocaeli'den bölgeye gönderilen 5 yangın söndürme helikopteri ile yangına havadan da müdahale ediliyor.

Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse de söndürme çalışmalarını yerinde takip ediyor. (DHA)

Bilecik\'teki Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bilecik'teki Orman Yangınında Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement