Bitlisli ağaya kötü haber: Chelsea'nin satışı hayal oldu! İngiltere, Abramoviç'in tüm mal varlığını dondurdu - Son Dakika
Dünya

Bitlisli ağaya kötü haber: Chelsea'nin satışı hayal oldu! İngiltere, Abramoviç'in tüm mal varlığını dondurdu

Bitlisli ağaya kötü haber: Chelsea\'nin satışı hayal oldu! İngiltere, Abramoviç\'in tüm mal varlığını dondurdu

İngiltere hükümeti Rus milyarder Roman Abramoviç'in, Chelsea kulübü dahil tüm mal varlığının dondurulduğunu açıkladı. Bu kararla birlikte Chelsea'nin satışı da engellendi.

10.03.2022 12:47  Güncelleme: 13:51

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in İngiltere'deki mal varlıkları donduruldu. Abramovich'le birlikte 7 Rus iş insanının İngiltere'deki mal varlıklarının dondurulduğu açıklandı.

Satışa izin çıkmadı! Chelsea, Türk kulübü olmayacak

ÖZEL LİSANS

Premier Lig devi Chelsea, özel bir lisansla faaliyetlerine devam edecek. Ve kulüp çalışanlarının bu lisansla görevlerine devam edeceği kaydedildi.

SATIŞ DURDURULDU

İngiliz hükümetinin aldığı kararın ardından Chelsea'nin satışının durdurulduğu belirtildi. Ayrıca, sezonun kalan maçları için bilet satışının yapılmayacağı ve maçlara sadece kombine kart sahiplerinin alınacağı, kulübün ürünlerini satan mağazaların yeni bir karara kadar kapalı olacağı ifade edildi.

MUHSİN BAYRAK TALİP OLMUŞTU

Chelsea'yi satın almak isteyen Bitlisli Mutki Aşireti liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak, "Neticelendirmeye yakınız" açıklamasında bulunmuştu. Ancak İngiliz hükümetinin kararı sebebiyle satış gerçekleşmeyecek.

Son Dakika Dünya Bitlisli ağaya kötü haber: Chelsea'nin satışı hayal oldu! İngiltere, Abramoviç'in tüm mal varlığını dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Naci Kuru: Haha demedimmi yalan diye. Adam chelswa vakfina hediye etti takimi siz neden bahsediyorusnz bitli kim acaba 1 4 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: Ne ağası bu adam bitlise ne yaptıda ağa olmuş boş beleş adam 0 0 Yanıtla

Advertisement