Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Yan kardeşim - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Yan kardeşim

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında emekli maaşlarına ve emeklilere ilişkin çarpıcı sözler söyledi. Emekli maaşları üzerinden emeklilere sitem eden Kılıçdaroğlu, ''Kimse kusura bakmasın ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaş ikramiye verilsin' dediğim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmişler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeşim.'' ifadelerini kullandı.

27.05.2024 23:58

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon programında emekli maaşları üzerinden emeklilere yüklenerek, "Kimse kusura bakmasın ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaş ikramiye verilsin' dediğim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmişler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeşim." dedi.

EMEKLİLERE YÖNELİK SÖZLERİ ÇOK KONUŞULACAK

Kılıçdaroğlu, KRT TV canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gündemine emekli maaşlarını da alan Kılıçdaroğlu'nun, emeklilere yönelik sözleri dikkatlerden kaçmadı.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, e o zaman yan kardeşim

"EMEKLİ BİRAZ HAK EDİYOR"

Kılıçdaroğlu, "Kimse kusura bakmasın ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaş ikramiye verilsin' dediğim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmişler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeşim. Sen sefalete, yoksulluğa razıysan niye hak talebinde bulunuyorsun?" ifadelerini kullandı.

"SOYULAN MİLLET KARAR VERDİ BUNA"

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayrıca, "Beşli çete derseniz sizi cumhurbaşkanı yapmazlar. E yapmasınlar! Soyulan millet karar verdi buna. Ben soyulmaya razıyım diyor." dedi.

Kılıçdaroğlu\'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Yan kardeşim

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Yan kardeşim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ömer özdaş: Sen nerden verecektin bekara karı boşamak kolay salla 71 125 Yanıtla
    Erol MARASLI: Mesela ülkemizdeki yabancı altın madeni işletenlerin vergi affı olmasa emekliye gerekli çıkar.kimde boş yere sallamıyor var bir bildikleri 73 26 Yisteks Tekstil: Emekliye verilebilecek parası yoksa iktidarın arkasından da yürüme o zaman 27 7 Uğur Yılmaz: Kardeşim bir kişi 5 yerden maaş almasın mesela,yap işlet devret olayını devlet olarak kendin yap dolarla anlaşma yapma durmadan asfalt kaldırıma para gömersen tabi para yok olur vs vs 27 3 melih döşemecioğlu: yandaşların çalmazlarsa ve 5 li 10 lu çetelerin vergi borçları silinmezse kaynak çok. 1 0
  • Gursel kalen: Her millet hak ettiğini yaşar emeklilerde hak ettiğini yaşıyor. 130 21 Yanıtla
  • Özgür Çakır: Hala konuşuyor boş boş hiç akıllanmayacak 40 79 Yanıtla
    Feqiye Teyran: nesi yanlış? 46 8
  • Cihan Ramazan: Konuştukça küçülüyor, küçüldükçe konuşuyor. 30 80 Yanıtla
  • HÜSEYİN DALCI: Haklı söze hacı emmin ne desin.Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. 93 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement