Galatasaraylı Hakim Ziyech, şampiyonluk kutlamalarında Filistin'i unutmadı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Hakim Ziyech, şampiyonluk kutlamalarında Filistin'i unutmadı

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, kupa töreninde alkışlanacak bir harekete imza attı. Ziyech, tören alanına 7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırıları altında olan Gazze'ye karşı sessiz kalmayarak sahaya Filistin bayrağıyla çıktı.

27.05.2024 23:57  Güncelleme: 00:39

102 puanla rekor kırarak 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, RAMS Park'ta düzenlenen törenle kupasına kavuştu. Yaklaşık 50 bin taraftarın da tribünde olduğu kutlamalarda Fenerbahçe'ye karşı kazanılan Süper Kupa da sarı-kırmızılı futbolcuların ellerinde yükseldi. Galatasaraylı futbolculardan Hakim Ziyech, törende alkışlanacak bir harekete imza attı.

Kutlamalarda Filistin'i unutmadı! Hakim Ziyech'ten alkışlanacak hareket

ZIYECH FİLİSTİN'İ UNUTMADI

RAMS Park'taki şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan sarı-kırmızılı futbolcu Hakim Ziyech'ten alkış alan bir hareket geldi. Faslı futbolcu, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırıları altında olan Gazze'ye karşı sessiz kalmayarak sahaya Filistin bayrağıyla çıktı.

Galatasaraylı Hakim Ziyech, şampiyonluk kutlamalarında Filistin\'i unutmadı

Son Dakika Spor Galatasaraylı Hakim Ziyech, şampiyonluk kutlamalarında Filistin'i unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ferhat eser: Beşiktaşlıyım israili destekliyorum sen bir gün anarsın biz hergün anarız 5 140 Yanıtla
    Fatih Yıldız: Fero yanlış mı yazdın lan kafam mı iyi 13 1
  • Gursel kalen: Futbola siyaset karıştıran her kim olursa olsun sözleşmesini feshedip göndereceksin. Yarın bir başka oyuncu da çıkar İsrail’in bayrağını sallar. Bunlar yanlış şeyler. 2 92 Yanıtla
    Atilla Ata: Ne siyaseti, zulme sessiz kalmak zulme ortak olmaktır. 91 1 Liya Tastan: Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır 75 0 Abdullah Kara: Bu siyaset değil,insanlık varsa içinde Müslümanlık.. 26 0 Tekin Karakoç: Ne siyaseti ortada katliam var be, çoluk çocukların ölmesine sessiz kalmak daha mı iyi 2 0 Burkay Kırgezen: Şen buna siyası hareket diyorsan bence bilgilerinin bir doğruluğunu kontrol et yoksa bu bilgi ile başın çok ağrıyabilir 1 0
  • Atilla Ata: Kral hareket 66 3 Yanıtla
  • Şakir Birinci: Türk futbol bataklığında açan bir çicek. Helal olsun sana. 59 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement