Dışişleri Bakanlığı'ndan Yalanlama - Son Dakika
Dünya

Dışişleri Bakanlığı'ndan Yalanlama

Dışişleri Bakanlığı\'ndan Yalanlama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail ile ilgili kullandığı iddia edilen uygunsuz sözlerle ilgili olarak, "Sayın Başbakanımız hiç bir şekilde iddia edildiği gibi bir ifadede bulunmamıştır.

17.05.2014 20:53

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail ile ilgili kullandığı iddia edilen uygunsuz sözlerle ilgili olarak, "Sayın Başbakanımız hiç bir şekilde iddia edildiği gibi bir ifadede bulunmamıştır. Bu gibi temelsiz iddialarda bulunanları şiddetle kınıyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Maslahatgüzarının bazı yayın organlarında Başbakan Erdoğan'ın Soma'da İsrail'le ilintili bazı uygun olmayan ifadeler sarfettiğine dair iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayarak yalanlamasına ilişkin soruya cevap verdi.

Tel Aviv Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Doğan Işık'ın sözkonusu açıklamasını Bakanlığın talimatıyla yaptığı kaydeden Bilgiç, "Bu vesileyle bir kere daha vurgulamak isteriz ki Sayın Başbakanımıza atfedilen ifadeler tamamıyla gerçek dışıdır. Sayın Başbakanımız hiç bir şekilde iddia edildiği gibi bir ifadede bulunmamıştır. Bu gibi temelsiz iddialarda bulunanları şiddetle kınıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Dışişleri Bakanlığı'ndan Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement