KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Diyalog Medya Grubunu Kabul Etti - Son Dakika
Dünya

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Diyalog Medya Grubunu Kabul Etti

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Diyalog Medya Grubunu Kabul Etti

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Diyalog Medya Grubu Genel Direktörü Reşat Akar'ı kabul etti.

25.10.2013 19:05  Güncelleme: 19:09

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Diyalog Medya Grubu Genel Direktörü ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Akar ziyarette Diyalog Medya Grubu'nun gazete, radyo ve televizyon kurma çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na bilgi verdi. Çalışmalarıyla ilgili olarak ilk kez Cumhurbaşkanı'na bilgi vermeyi, kamuoyu ile bunu paylaşmayı istediklerini belirten Akar, "öncelikli olarak çok yakında 'Diyalog' gazetesinin halka ulaştırılacağını bunu 'Diyalog TV' ve 'Radyo Diyalog'un yayınlarına başlamasının izleyeceğini" söyledi.

Reşat Akar, çalışmaları için Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir bina satın aldıklarını, idari birimlerin orada çalışmaya başladığını, televizyon yayını için uydudan frekans kiralama işlemini tamamladıklarını kaydetti.

Diyalog medya grubu Genel Direktörü ve Genel Yayın Yönetmeni Akar, "Hedefimiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne çağdaş yayıncılık hizmeti vermek" dedi.

KKTC'de yeni faaliyete geçecek olan Medya Grubunun İşadamı Besim Tibuk'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Merit Oteller Grubuna bağlı olarak faaliyette bulunulacağı öğrenildi. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Diyalog Medya Grubunu Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement