SPD, 25 Yıllık Türk Üyelerine Plaket Verdi - Son Dakika
Dünya

SPD, 25 Yıllık Türk Üyelerine Plaket Verdi

SPD, 25 Yıllık Türk Üyelerine Plaket Verdi

Almanya'nın Köln Kentinde Toplantı Düzenleyen Sosyal Demokrat Parti Köln Teşkilatı, Partilerine Üye Olan 60, 50, 40 ve 25 Yıllık Üyelerine Plaket Verdi.

28.11.2010 04:39

Almanya'nın Köln kentinde toplantı düzenleyen Sosyal Demokrat Parti (SPD) Köln teşkilatı, partilerine üye olan 60, 50, 40 ve 25 yıllık üyelerine plaket verdi.

Parti üyeliğinde 25 yılını dolduran Türk üyelerden Ali Demir, Malik Karaman, Hasan Ateş, Mehmet Ulucan ve Lale Akgün adına eşi Ahmet Akgün de SPD tarafından ödüllendirildi. Köln Belediye Başkanı Jürgen Roters'in elinden plaket, çiçek ve şaraplarını alan kıdemli üyeler katılımın yoğun olduğu toplantının sonunda hep bir ağızdan parti şarkılarını seslendirdiler. Partinin kıdemli Türk üyesi Ali Demir ise ?Ben Türkiye'de iken de sosyal demokrattım ve 50 yıldır sosyal demokratım. Bu ülkeye gelince de kendime en yakın olan sosyal demokrat bir partiye üye oldum? şeklinde konuştu. Partide halen aktif bir görev üstlenen Malik Karaman, aldıkları plaketten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ?Türkler olarak uzun yıllardır bu ülkede varız ve gençlerimizi de politikaya katılmaya davet ediyoruz? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya SPD, 25 Yıllık Türk Üyelerine Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement