Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Eğitim

Eğitime Kar Engeli

Eğitime Kar Engeli

Kar yağışı nedeniyle, birçok il ver ilçede okullar tatil edildi.

29.02.2012 09:39  Güncelleme: 10:00

Kar yağışı nedeniyle, Ankara'nın Beypazarı ve Bala ilçeleri, Yozgat merkez, Kastamonu'nun Bozkurt ve Antalya'nın Akseki ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve merkeze bağlı köylerde okul öncesi eğitim, ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı. Akdağmadeni, Sorgun ve Çekerek ilçelerinde de taşımalı eğitim yapılan yerleşim yerleriyle ilçelere bağlı köy ve beldelerde okullar bugün tatil edildi.

Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Bala Kaymakamlığından yapılan açıklamada da Bala merkez ve bağlı köylerinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Kastamonu Bozkurt Kaymakamlığı, kar yağışının geceden beri aralıksız sürmesi nedeniyle, ilçedeki tüm okullarda eğitime bugün ara verilmesini kararlaştırdı. Karar, sabah belediye hoparlöründen vatandaşlara duyuruldu.

Antalya'nın Akseki ilçesi kaymakamı Mekan Çeviren de kar yağışı ve tipi nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğini belirterek, "İki gündür devam eden kar yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Taşımalı olarak eğitim gören öğrencilerin ilçeye ulaşımında sorun yaşanacağından ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement