Rektör Recep Ziyadanoğulları Plaketle Ödüllendirildi - Son Dakika
Eğitim

Rektör Recep Ziyadanoğulları Plaketle Ödüllendirildi

Rektör Recep Ziyadanoğulları Plaketle Ödüllendirildi

Recep Ziyadanoğulları Siirt'te düzenlenmiş "Göçerler ve Göç Sorunları" konulu panelde göstermiş oldukları başarılı çalışmaları ve işbirliği nedeniyle bir plaketle ödüllendirildi

04.04.2011 18:40  Güncelleme: 18:42

Gap bölgesine dönük çalışmalar kapsamında aralarında siirt üniversitesi rektörü prof. Dr. Recep ziyadanoğulları'nın da bulunduğu siyasetçi, bürokrat, akademisyen ve sivil toplum temsilcileri güneydoğum derneği'nin düzenlediği bir törenle ödüllendirildi.

31 Mart 2011 günü,19.00-21.00 saatleri arasında Ankara TPAO sosyal tesislerinde yemekli olarak yapılan törende Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, 5 Kasım 2010 tarihinde Siirt'te düzenlenmiş "Göçerler ve Göç Sorunları" konulu panelde göstermiş oldukları başarılı çalışmaları ve işbirliği nedeniyle bir plaketle ödüllendirildi. Rektör Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları'na ödülü 22. dönem Ağrı milletvekili Kerim Yıldız tarafından takdim edildi.

Her yıl geleneksel hale getirilen ödül töreninde dernek, ödüllerini çalışmalarında işbirliği yaptığı kurum ve kişiler, Güneydoğu'ya dönük sosyal çalışmaları olan kurum ve kişiler, Güneydoğu'da görev yapmakta olan ve kendi çalışmalarında başarılı olan kişiler olmak üzere üç farklı kriterde dağıttı.

Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları' nın yanı sıra GAP'tan sorumlu Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, Batman Valisi Ahmet Turhan da ödül alan isimler arasındaydı.

Güneydoğum Derneği Başkanı Duygu Sucuka yaptığı açıklamada:"Siirt'te yaptığımız son çalışmalarda Siirt Üniversitesi'nin son derece iyi niyetli ve içten desteği bizimleydi. Tüm kadro Üniversite personeli elinden gelen her türlü çabayla yanımızdaydılar ve gördük ki, Siirt Üniversitesi Siirt'in sorunlarının çözümünde arayış içindeydi."dedi.

Siirt Üniversitesi'nin desteğe ve yüreklendirilmeye ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Duygu Sucuka konuşmasına:"Önce Üniversite gelişmeli ki Siirt iline faydalı olsun. Üniversite için iyi niyetle çabalayan Rektör Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Siirt'te zorluk yaşadığımız bir çalışmada bize destek vermiş, sonraki çalışmamızı da birlikte yapmamız için tüm kapılarını açmıştı. Gayretli bir bilim adamı olarak tanıdık kendisini."şeklinde devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Rektör Recep Ziyadanoğulları Plaketle Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement