Atama Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Atama Kararları

Atama Kararları

MTA Genel Müdür Yardımcılığına Bülent Kalı atandı

12.11.2013 09:45

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcılığına Bülent Kalı atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, MTA Genel Müdür Yardımcılığına, Orta Anadolu 3. Bölge (Kızılcahamam) Müdürü Bülent Kalı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Özçelik'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması ile boşalacak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına Ercan Gebeş atandı. Aynı kurumun Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Dr. Nevzat Kavaklı'nın yeniden atanması uygun görüldü.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) EdipYılmaz, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Korhan Erdoğan, Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Mehmet Ali Ertunç, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Salih Köse, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Emin Darıcı, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Mehmet Açıkel atandı.

Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Sefer Buğrul, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Faruk Çakmak, Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mehmet Gökçek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Abdülaziz Ünal'ın atanması uygun görüldü.

Ekonomi Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğüne Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Naci Gençtürk, Marmara Bölge Müdürlüğüne Doğu Anadolu Bölge Müdürü Mehmet Nurettin Tanın, Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğüne Marmara Bölge Müdürü Çağatay Öztürk, Batı Anadolu Bölge Müdürlüğüne Batı Karadeniz Bölge Müdürü Sadık Cinaz, Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğüne Batı Anadolu Bölge Müdürü Muzaffer Ertürk atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Esra Gül Karanis, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Kayseri 12. Bölge Müdürlüğüne Hayrullah Coşkun ve Aydın 21. Bölge Müdürlüğüne Kaya Yıldız'ın atanması uygun görüldü. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement