Beylikdüzü'nün Akıllı Evleri Demir Romance - Son Dakika
Emlak

Beylikdüzü'nün Akıllı Evleri Demir Romance

Beylikdüzü\'nün Akıllı Evleri Demir Romance

Beylikdüzü’nün ilk akıllı evlerini üreten Demir İnşaat, Demir Romance projesinin ardından Anadolu’ya açılacak. Projenin, 2015’te teslim edilmesi planlanıyor.

30.04.2013 10:52

Demir İnşaat’ın yapımına devam ettiği Demir Romance projesinin tanıtımında konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, önümüzdeki dönemde İstanbul’un diğer bölgelerini de değerlendireceklerini söyledi. İç Anadolu, Ege, Akdeniz bölgelerinde ve yurt dışında da yatırım yapacaklarını ifade eden Demir, 2005’te eğitim kampüsü yapmak üzere Beylikdüzü bölgesine gelerek çalışmalarını burada yoğunlaştırdıklarını belirtti. Demir “Narçiçeği, Günışığı, Ayışığı Halting ve teslimine hazırlandığımız Ayışığı Vadi Evleri’ni hayata geçirdik. Son olarak Demir Romance projesi ile de bölgeye birçok yeniliği getirdik” dedi.


2008’de Ukrayna’da bir inşaata başladıklarını ancak kriz nedeniyle durdurduklarını belirten Demir, şimdi bu otel ve AVM yatırımını tekrar hayata geçirdiklerini anlattı. Bundan sonra Avrupa’da da söz sahibi olacaklarının altını çizen Demir, projelerine ilişkin bilgi verdi. Demir “Proje bittiğinde yüzde 40-50 arası bir prim getirmesini öngörüyoruz. Projelerimize yabancı talebi beklediğimizin üzerinde. Demir Romance’de yabancı ilgisinin yüzde 30-35’lere çıkacağını tahmin ediyoruz. 235 milyon liralık yatırımımız olan Demir Romance’ın akıllı ev teknolojisiyle bölgede bir ilke imza attık. 35 bin metrekare alanda inşa edilen projenin 22 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Yedi blok üzerinde yükselecek projede 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alacak” dedi.


Projenin künyesi


-Konum: Beylikdüzü


-Teslimat: Kasım 2015


-776 konut, 28 villa


-Akıllı teknoloji


-SPA merkezi


-Fitness birimleri


-Çocuk oyun odaları

Kaynak: Star

Son Dakika Emlak Beylikdüzü'nün Akıllı Evleri Demir Romance - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement