Düğünden Önce Gelinin Yapması Gerekenler - Son Dakika
Evlilik

Düğünden Önce Gelinin Yapması Gerekenler

Düğünden Önce Gelinin Yapması Gerekenler

Büyük gün geldi çattı, her şey eksiksiz ve mükemmel olsun istiyorsunuz. Peki ya sizin üzerinize düşenler neler?

25.04.2014 09:52

Büyük günün heyecanıyla telaş edip durmaya artık bir son verip, düğünden önce gelinin yapması gerekenler listesine göz atmanız gerekiyor. Hayatınızın en önemli günü için hem sizin hem eşinizin hem de gelecek davetlilerin binlerce beklentisi var. Her şeyin kusursuz olması için büyük bir çaba gösterdiniz ve sıra büyülü anlara geldi. Şimdi son adımlar sizi bekliyor. Heyecanınıza yenik düşmeyin ve harika bir düğünde, büyülü bir gelin olarak boy gösterin.

Damat Adayıyla Düğünden Önce Yemeğe Çıkın

Evlilik öncesi, nişanlıyken son yemeğinizi yemenizi öneriyoruz. Romantik bir ortamda birbirinize düğün öncesi katacağınız ve birbirinizin stresini üzerinden alacağınız bir akşam yemeği kesinlikle harika bir fikir.

Yedek Saç ve Makyaj Planı Belirleyin

Her şeye karar verdikten sonra, oluşabilecek her aksiliğe karşın birer makyaj ve yedek saç planı belirlemeniz oldukça faydalı bir karar olacaktır. Son anda gözünüze güzel görünmeyecek her detay için bunu uygulayın. Son dakika paniklerini gelmeden engelleyin.

En Yakınlarınıza İçinizi Dökün

Bu tercihen aile olabilir. Evden ayrılıyorsunuz, büyük bir stres ve baskı var. Aklınızdan geçenleri aileniz ve en yakın arkadaşlarınızla mutlaka paylaşın. Bu hem sizi rahatlatacak, üzerinizdeki stresi alacak hem de en yakınlarınızın düğününüzde size olan desteklerini daha da yükseltecektir.

Servis Edilecek Her Şeyin Tadına Bakın

Düğününüzün yapılacağı yerin hizmetleri arasında yer alabilir ama almıyorsa da ısrarla servis edilecek her şeyi denemenizi gerektirecek ortamı oluşturun. Böylece misafirlerinize layık yiyeceklere karar verebilirsiniz. Hem de düğün öncesi lezzetli bir gurme tecrübeniz olur.

Gelin Ayakkabısının Yardımcısını Bulun

Bütün gün yüksek topuklu ayakkabılar üzerinde yorulacaksınız ve bir an fırlatıp atmak isteyeceksiniz. İşte bu dakikalar için rahat bir gelin ayakkabısı alternatifine ihtiyacınız var. Converse de olur, rahat bir terlik de olur. Önemli olan unutmamanız!

Kendinize Özel Bir An Ayırın

Sadece kendinizle baş başa kalabileceğiniz bir an yaratın. Hiçbir şey düşünmeden, derin nefesler alarak en az iki saat vakit geçirin. Her şeyden kısa bir süre de olsa uzaklaşmak size iyi gelecektir.

Kına ve Bekarlığa Veda Partisinin Tadını Çıkarın

Düğünden önce en yakın kız arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz ister geleneksel ister trend bir bekarlığa veda partisi planlayın. Hatta detayları güvendiğiniz arkadaşlarınıza bırakın ki bir organizasyon stresine daha girmeyin. Bu tip eğlence ve partilerin getirisi oldukça fazla

Düğün Öncesi Gerginliğini İnkar Etmeyin, Yaşayın ve Atlatın

Kimileri inkar eder, kimileri kabul etmez ama herkes düğün öncesi mutlaka evlilik telaşına ve korkusuna kapılır. Buna hazırlıklı olun ve dert oluşmadan telafisini mutlaka bulun. Korkmanıza hiç gerek yok. Hepsiyle yüzleşin ve her birinin altından başarıyla kalkın!

 Her Anı Fotoğraflayın

Düğün fotoğrafçınızın da haricinde bir yakınınız tarafından her anınızın fotoğraflanmasını sağlayın. Sonradan büyük bir keyif ve mutlulukla hatırlayacağınız tüm anıları toplayın. Çekilen fotoğrafların sizinle paylaşılmasını sağlayın.

Kendinizi Rahat Bırakın!

Stres ve heyecandan yüz kaslarınızı kontrol edemeyebilirsiniz ve gülmek isterken suratınız asılabilir. Elinizden gelenin en iyisini yaparak rahatlamanız, derin bir nefes almanız ve gülümsemenizi öneriyoruz. Sizin gülücükleriniz ortamı ısıtacaktır. Kendinizi çok fazla zorlarsanız yüzünüzde çekici olmayan bir gülümseme oluşabilir. Nikah kıyılırken dik durmaya gayret edin ve stresten oluşan sallanmalara dikkat edin. Dansınız sırasında da unutmayın; gün sizin gününüz. Uzun süre emek harcadığınız bir koreografiyi mahvetmeniz için hiçbir sebep yok.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Evlilik Düğünden Önce Gelinin Yapması Gerekenler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement