133. Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı Eğitimi Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

133. Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı Eğitimi Gerçekleşti

133. Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı Eğitimi Gerçekleşti

Yeni Yüksektepe Felsefe ve Kültür Derneği, "Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı" başlığı altında 133. Anne-baba eğitimini verdi.

23.09.2013 09:03  Güncelleme: 11:32

Bu yıl 24. Kuruluş yıldönümünü kutlayan dernek, bir çok alanda düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri yanında, sadece  "Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı" eğitimiyle toplam 133 eğitimle, 4000 Anne-Babaya ulaşmış oldu.  Dernek üyelerinden Uzman eğitimci Nazan Keskin aktardığı eğitimi Manisalı anne-babalar merakla dinledi. Uzman Eğitimci Nazan Keskin dinleme, disiplin, model olma, zararlı alışkanlıklar … ve daha bir çok konuyla ilgili bilgiyi, hayattan pratik örneklerle aktardı.

Eğitimi ilgi ile izleyen ebeveynler, oynanan tiyatroları ve videoları izlerken hem eğlendiler hem öğrendiler. Eğitim sırasında ve sonrasında sorular sorarak yanıtlar aldılar ve kendileri de küçük oyunlar oynayarak farkındalıklarını arttırdılar.

Eğitim sonunda Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına, "Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı" dolayısıyla verilen teşekkür belgesini alan Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Şube Başkanı Emel Tokuyan " Felsefe ve kültür derneği olarak eğitimi önemsiyoruz mutlu anne baba; mutlu çocuk; mutlu toplum demektir. Bu eğitime devam etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e kültüre vermiş olduğu  destek ve işbirliği için teşekkür ediyoruz." dedi.

Yaklaşık 1,5 saat süren interaktif eğitimin sonunda ebevynlere sonrasında hatırlamaları için ,eğitimin küçük kitapçığı dağıtıldı. Salondan ayrılan bazı anne-babalar "Ne kadar çok şeyi yanlış uyguluyormuşuz, artık daha dikkatli olacağız, çünkü çocuğumuzu seviyoruz"  şeklinde ifadelerde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 133. Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı Eğitimi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement