24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Güncel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, kentteki emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

24.11.2016 10:36

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, kentteki emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Bitlis'teki bir restoranda 50 emekli öğretmenle bir araya gelen Durer, hizmetlerinden ötürü emekli öğretmenlere minnettarlık belgesi takdim etti.

Durer, yaptığı konuşmada, emekli öğretmenleri unutmadıklarını ve Öğretmenler Günü nedeniyle böyle bir program tertip ettiklerini söyledi.

"Gönlümüzün eskimeyen öğretmenleri, bugün Bitlis'imizin eğitiminin, bu noktaya gelmesi en çok sizlerin sayesinde olmuştur." diyen Durer, şöyle devam etti:

"Size duyduğumuz minnettarlığımız her geçen gün katlanarak büyümektedir. Sizin çizdiğiniz istikamette yolumuza devam edip, kentimizi, bölgemizi, ülkemizi en güzel yarınlara taşımanın mücadelesini veriyoruz. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun. Yılın sadece bir günü değil, her günü başımızın tacısınız. Sizlere sağlık ve esenlik içinde uzun yıllar dilerim. Sağlık, huzur ve afiyet içinde mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum. Ebediyete intikal etmiş olan merhum öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarımıza da minnet ve şükran duygularımızla bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Programımızı onurlandırdığınız için bir daha sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum. Çeşitli sağlık problemleri nedeniyle aramızda bulunmayan emekli öğretmenlerimizi de tek tek ziyaret edip, minnettarlığımızı belgeleyeceğiz."

Programa, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak ve Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özcan Çiriş de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement