Abdi İbrahim, Buruno'yu Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim, Buruno'yu Tanıttı

Abdi İbrahim, Buruno\'yu Tanıttı

Abdi İbrahim, "Bruno" markası altında sunduğu burun bakım sağlığı ürünlerini tanıttı.

20.02.2013 14:59  Güncelleme: 14:53

Abdi İbrahim, sağlık ürünleri kategorisinde

"Bruno" markası altında sunduğu burun bakım sağlığı ürünlerini tanıttı.

Burun bakım ihtiyaçları için farklı ürünler sunan Bruno, bebeklerin günlük burun temizliğinde ve burun tıkanıklığının giderilmesine yardımcı olmak için kullanılan Bruno Bebek Serum Fizyolojik, çocuklar için Bruno Çocuk İzotonik Okyanus Suyu Spreyi, yetişkinler için Bruno Yetişkin Hipertonik Okyanus Suyu Spreyi, soğuk algınlığı ve gribin önlenmesine ve tedavisine yardımcı Bruno Antiviral Burun Spreyi ve ofis, uçak, otobüs yolculukları gibi kuru ve kirli havanın olduğu ortamlarda burnun nemlendirilmesine yardımcı Bruno Antidry Nemlendirici Sprey'den oluşuyor.

Tanıtım toplantısında konuşan Abdi İbrahim Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Dr. Cüneyt Gedikli, 2003 yılından bu yana kesintisiz devam eden pazar liderliğini güçlendirmek üzere sağlık ürünleri kategorisine yatırım yaptıklarını belirterek, Abdi İbrahim'in, kurulduğu günden bu yana "değişime uymak" değil, "değişimi yönlendirmek" için çaba harcadığını ve çok önemli adımlar attığını anlattı.

Bruno markasıyla burun bakım ailesi ürünlerinin tüketicilerle buluşturulduğunu kaydeden Gedikli, bu kategorideki girişimleriyle Türk ilaç sektörüne önemli bir ivme kazandırdıklarını ve dünya ilaç sektöründe büyük bir potansiyele sahip bu kategoride yürüttükleri çalışmalarla yüzlerini dünyaya döndüklerini dile getirdi.

Gedikli, 2021 vizyonları doğrultusunda, iç pazardaki liderliklerini sürdürülebilir kılmak ve Türkiye'deki güçlerini dünyaya taşıyarak küresel bir oyuncu olmayı hedeflediklerini belirterek, "Gelecekte Türk ilaç sektörünü, gerek kurumsal markamız gerekse ürün ailesini genişletmeyi planladığımız sağlık ürünleri markalarımızla küresel arenada daha büyük başarılarla temsil edeceğimize inanıyoruz. Sağlık ürünleri kategorisine yapılan yatırımlar neticesinde bir yıl gibi kısa bir süre içinde ürün yelpazesini genişlettik. İddialı giriş yaptığımız sağlık ürünleri pazarında yarattığımız markalar ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hedefimiz, Bruno ile burun sağlığı denilince akla gelen ilk marka olmak" diye konuştu.

-"Şemsiye bir marka"-

Abdi İbrahim Sağlık Ürünleri Pazarlama Direktörü Hayal Tepe, burun tıkanıklığının sadece bebeklerde görülen bir sorun olmadığını, yetişkinlerde de hayat kalitesini düşüren, işte ve okulda motivasyon kaybına, iştahsızlığa, uyku yetersizliğine ve beraberinde halsizliğe neden olan bir sorun olduğunu ifade ederek, tıkanan burun sebebiyle ağızdan alınan nefesin üst solunum yolları enfeksiyonlarına da sebep olduğunu anlattı.

Bruno'nun, 2012'deki Bruno Bebek Serum Fizyolojik iletişim kampanyasının ardından bu yıl da yeni iletişim planlarının yetişkin ürünleri odaklı olacağını ifade eden Tepe, Bruno'nun tüm aile için burun bakım ürünleri barındıran şemsiye bir marka olduğunu söyledi.

Tepe, bu kampanyada da Bruno'nun "360 derece iletişim" stratejisi ile ilerleyeceğini belirterek, televizyon, radyo ve sosyal medya gibi kitle iletişim mecralarıyla eş zamanlı satış noktası aktiviteleriyle ürünleri tüketicilerle buluşturacaklarını ve burun sağlığı konusunda bilinç yaratacaklarını dile getirdi.

Bruno Bebek Serum Fizyolojik reklam kampanyasının ardından Bruno'nun yine çok ilgi çekecek bir reklama imza attığını ifade eden Tepe, "Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi tarafından ilki gibi esprili bir yaklaşımla oluşturulan yeni reklam filmi, eğlenceli bir dille 'Evin büyük çocukları olan babaların' burunlarının tıkanmaması nedeniyle eşlerinin ilgisini çekme çabasını ele alıyor. Yeni reklam, bu akşam ilk defa televizyonlarda izlenebilecek" dedi.

Muhabir: Mehmet Ali Derdiyok

Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim, Buruno'yu Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement