Afyonkarahisar'da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Ölümü Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Ölümü Protesto Edildi

Afyonkarahisar\'da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu\'nun Ölümü Protesto Edildi

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından yapılan yürüyüş ile anılırken, ayrıca Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

22.02.2015 16:40

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından yapılan yürüyüş ile anılırken, ayrıca Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ellerinde Türk bayrakları ve Çakıroğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı döviz ve pankartlarla bir araya gelen yaklaşık bin 500 kişilik grup, Ordu Bulvarı'ndan, Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camii'ne kadar yürüyerek Çakıroğlu'nun ölümünü protesto ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları üyelerinden oluşan grup burada temsili olarak getirilen tabut ile birlikte gıyabi cenaze namazı kıldılar. Kadınların da katıldığı ve arkada saf tuttuğu cenaze namazının ardından grup üyeleri tekrar yürüyüşe geçerek, Dumlupınar Caddesi üzerinden Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Teşkilatı binasına gittiler. Yürüyüşe AFJET Afyonkarahisarspor taraftarları da destek verdi. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşte büyük Türk bayrakları da açıldı. Olaysız geçen yürüyüş atılan sloganların ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Ölümü Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement