AK Parti Bursa Milletvekili Mesten Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bursa Milletvekili Mesten Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Mesten Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişimiyle çok büyük tehlike atlattığını belirterek, "Halkımız kahramanca tankların ve silahların önüne geçerek bu hain darbe girişimini engelledi.

07.09.2016 11:15

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişimiyle çok büyük tehlike atlattığını belirterek, "Halkımız kahramanca tankların ve silahların önüne geçerek bu hain darbe girişimini engelledi." dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ile Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Bitlis'e gelen Mesten, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u ziyaret etti.

Mesten, ziyarette yaptığı açıklamada, Bitlis ve ilçelerinin beklediklerinden daha güzel olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Gürsoy'un ilçeye çok güzel hizmetler yaptığını gördüklerini aktaran Mesten, bu hizmetlerin devamını diledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Mesten, şunları kaydetti:

"Ülkemiz 15 Temmuz darbe girişimiyle çok büyük bir tehlike atlattı. Halkımız kahramanca tankların ve silahların önüne geçerek bu hain darbe girişimini engelledi. Şunu da belirtmek isterim ki bizler, batıda yaşayan insanlar olarak doğu ve güneydoğuya daha bir farklı bakıyorduk. Ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından doğu ve güneydoğu halkının Türk bayraklarıyla meydanlara inip ülkemize sahip çıkması bizlerin bu düşüncelerini tamamıyla değiştirdi. Bizler bu topraklarda yıllarca kardeşlik içinde yaşayacağımızı tekrar görmüş olduk. İnşallah bundan böyle birbirimize kenetlenerek daha güzel şeyler yapacağız. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde memleketimiz inşallah en kısa zamanda hak ettiği güzel günlere kavuşacaktır."

Belediye Başkanı Gürsoy ise ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Adilcevaz'ın Süphan Dağı eteklerinde Van Gölü'ne kıyısı olan yeşil ile mavinin harmanlandığı en güzel ilçelerinden biri olduğunu anlatan Gürsoy, "Aynı zamanda Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi camiler ilçemizde bulunmaktadır. İlçemiz özellikle turizm ve tarihi özelliklerinin yanı sıra bölgemizin en huzurlu yeridir. Devletine, milletine ve bayrağına bağlı bir Anadolu toprağıdır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Bursa Milletvekili Mesten Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement