AK Parti'den Çanakkale 1'inci Sıraya Sürpriz İsim - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Çanakkale 1'inci Sıraya Sürpriz İsim

AK Parti\'den Çanakkale 1\'inci Sıraya Sürpriz İsim

Ak Parti'nin Çanakkale'deki en büyük sürprizi, İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ı 1. sıradan aday göstermesi oldu. İstifa edip aday olan il başkanı listeye giremedi.

08.04.2015 11:08  Güncelleme: 16:03

AK Parti'nin Çanakkale'deki en büyük sürprizi, mevcut İstanbul Milletvekili avukat Bülent Turan'ın birinci sıradan aday gösterilmesi oldu. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Muzaffer Kutlu'ya listede yer verilmemesi ise yine 'sürpriz' olarak değerlendirildi.

SÜRPRİZ İSİM

Üç dönem kuralına takılan Çanakkale Milletvekili avukat Mehmet Daniş'in yerine İstanbul Milletvekili avukat Bülent Turan, birinci sıradan aday gösterildi. Mevcut Çanakkale Milletvekili avukat İsmail Kaşdemir ikinci, Kadın Kolları eski İl Başkanı Jülide İskenderoğlu üçüncü, geçen seçimde üçüncü sıradan aday gösterilen Çanlı avukat Sebahattin Güner de dördüncü sırada yer aldı.

SEVİNCİNİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sevincini sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşan Lapsekili Bülent Turan, "Memleketimiz, baba ocağımız Çanakkale'ye hizmet etme fırsatı veren partimize müteşekkirim. Genel seçimlerde baba ocağı Çanakkale'den aday gösterildik. Rabbim bizlere bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Vakit, İstanbul'da uzun yıllar İl Teşkilat Başkanı, 4 yıldır da milletvekili olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübemizle memleketimize hizmet vaktidir. Çanakkale teşkilatımızla beraber kenetlenip, davamızı yüceltmek için doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek için gece gündüz çalışacağız. Bu vesileyle uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev yaptığım AK Parti İstanbul İl Teşkilatındaki kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun" dedi.

İkinci sıradan gösterilen Kaşdemir de yine sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, "Allah mahcup etmesin. Durmak yok, yola devam inşallah" mesajını paylaştı.

ERDOĞAN ZİYARET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde 14 Mart Tıp Bayramı törenleri için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ın baba ocağına bir ziyarette bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğul Bülent Turan ile birlikte baba Sadettin ve anne Sebahat Turan çiftini evlerinde ziyaret etmişti.

KUTLU'YA YER VERİLMEDİ

AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Muzaffer Kutlu'ya listede yer verilmemesi de yine büyük sürpriz olarak değerlendirildi. Listeye girmesi beklenen bir diğer isim ise uzun yıllar İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak görev yapan ve emekliye ayrılarak aday adayı olan Ayhan Gider oldu. Ancak, Gider de listede yer alamadı.

ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

AK Parti İl Başkanı Erdener Can, listeler belli olduktan sonra parti binasında yaptığı basın açıklamasında, "Ben adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu süreçte çok olumlu katkılar sağlayan tüm aday adaylarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yarından itibaren de tüm aday adaylarımız ile birlikte kol kola çalışmalarımız devam edecek. Listemizin Çanakkale'mize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Dört milletvetkili çıkartan Çanakkale'de AK Parti'den ve CHP'den ikişer vekil seçilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Çanakkale 1'inci Sıraya Sürpriz İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ZAFER: Çanakallede artık MHP diyeceğiz 19 7 Yanıtla
  • hekimoğlu: akp ye oy vermeyeceğiz oyumuz mhp 15 8 Yanıtla
  • çanakkale 1915: akp bu seçim sarsılır bidahaki seçim yere yapışır bak gör 16 3 Yanıtla
  • eskiakpartili: Artik Osmanli tokadinin vakti geldi.oylar MHP ye.. 13 4 Yanıtla
  • haydin: mhp ye oylar 11 6 Yanıtla
  • Ahmet karaca: Sen mhp ye oy vermeye devam et kı,borcun seneye 160.000tl olur. 3 10 Yanıtla
  • mehmet sekmen: türgevin başkanı en iyi yerden torpilli 8 3 Yanıtla
  • canakkale vatandasi: Muzaffer baskana saygisizlik olarak goruyorum muzaffer baskan oylar mhp ye 3 3 Yanıtla
  • hayri can: İl başkanı muzaffer Bey aynaya çooook iyi bak 3 1 Yanıtla
  • vay ki vay!!!!!!!!!!!!!!!!!!: Partiye hizmet edenler değil şarkıcı, türkücü akill makil , bürokrat mürokrat, akraba tıpler aday yapılmış. Hala bunların peşinden koşmaları şaşırtıcı değil mi? Türkiye'de başka akıllı insan yok mu? 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement